sunjazzy Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 itt hozászolhatsz más dolgok ellen... akármilyem más is legyenn az de csak h nem vagy más Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Nem szeretem a bolti "hússzármazékokat" (szalámi,kolbász,párizsi,felvágott,májkrém),mert az más mint a normál hús,és még telrakják blee dolgokkal. Remélem ilyesmit kellet írni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 valamilyen értelemben mindenki más.... szóval akkor mindenki mennyen haza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjazzy Posted Március 21, 2009 Author Share Posted Március 21, 2009 a husis cucc is valóság........meg mindenki más ..........canabise meg jó..........de a más az más ..........avagy saját nemére mászó fasz ............... nekem ez a "más".........vicces sztori miat XD ÉS NEM VOK MÁS XD hehehe a husis cucc is valóság........meg mindenki más ..........canabise meg jó..........de a más az más ..........avagy saját nemére mászó fasz ............... nekem ez a "más".........vicces sztori miat XD ÉS NEM VOK MÁS XD hehehe a husis cucc is valóság........meg mindenki más ..........canabise meg jó..........de a más az más ..........avagy saját nemére mászó fasz ............... nekem ez a "más".........vicces sztori miat XD ÉS NEM VOK MÁS XD hehehe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjazzy Posted Március 21, 2009 Author Share Posted Március 21, 2009 de ami megint más mit a jó azt is idefüzhetitek ......hisz a gumiszoba nem normális dolgokrol szól............ugyhogy dobjuk poénra minden roszzat v mást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Március 29, 2009 Share Posted Március 29, 2009 Nem szeretem a kukásokat, mert lopnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Március 31, 2009 Share Posted Március 31, 2009 tegnap vettem egy iphone-t és ledobtam a 3dikról és nemlett semmibaja de viszont mikor beletettem a ruhásszekrénybe egyből összetört mer televan a ruha ólommal meg mindenféle vörösréz alufoliás folpakkal tehát nemjo szal vettem egy másikat de kiesett az ejtőernyőből de neis foglalkozzatok ezzel me hüjeség amit irtam. fojt.: na és mikor megvettem a nagyteljesítményű kuplungot akkor megláttam benne a abs féket de nemtuttam vele mitcsinálni ezér vettem egy doboz gyufát mer rákellett gyujtani egy szál marlboro-ra és hát már nembirta a tüdő elmentem az orvoshoz felirt egykis cigit de aztán bepereltem mer főnix-et adott black helyett szal bepereltem megnyertem és visszamentem a alufoliás rezes vörösmadaras mittoménmibe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts