Tom14 Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Üdv Mindenkinek Szóval az lenne a problémám hogy egy DVD borítón lévő szöveget szeretném szerkeszteni (vagy a régit letörölni és újraírni). Eddig nem használtam Photoshopot és most letöltöttem ezt a verziót: Photoshop CS4 Extended, de nem boldogulok vele. Lehet-e a kép szövegét szerkeszteni úgy hogy a szöveg mögötti kép megmaradjon és ezt pontosan hogy is kellene csináljam? Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Szerkeszteni csak úgy tudod hogyha a file psd kiterjesztésű, mert akkor felismeri rajta a szöveg réteget. De gondolom nem az, ezért a válasz nem. Esetleg olyat tudsz csinálni, hogy leszeded a feliratot, és írsz helyére másikat. Ez elég bonyolult ha bonyolult a háttér a felirat mögött. Esetleg tedd fel, had lássuk mennyire bonyolult. Vagy keress tutorial videókat a hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom14 Posted Március 16, 2009 Author Share Posted Március 16, 2009 Hát Például egy ilyenről lenne szó a lényeg az hogy a részek felosztását szeretném megváltoztatni mert ahogy ezen a borítón vannak felosztva az nekem nem teljesen oké. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz2 Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 gyorsabban végzel, ha magadnak állítasz össze egy borítot... vagy fizetsz valakinek, hogy akár ezt, akár egy másik borítót megcsináljon neked Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom14 Posted Március 17, 2009 Author Share Posted Március 17, 2009 Erre már én is gondoltam hogy összedobok valamit ami nekem megfelelő csak gondoltam előbb informálódok hogy hátha lehetne valami kezdeni ezekkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Meg lehet csinálni, de nem lesz olyan szép. Én annyit csinálnék, hogy egy háttérhez hasonló árnyalattal letakarnám a szöveget, kicsit opacityvel hülyéskednék és ráírnám a szöveget. Fapados, de otthonra megteszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts