pamparampa Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 Üdv Mindenkinek! Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy Outlook Express 6-ból, több partnernek egyszerre levelet szeretnék küldeni. Azt viszont nem akarom, ha megkapja a partner, még rajta kívül fel legyen sorolva vagy 20 mailcím akik kapják még rajta kívül. Nem akarom hogy azt érezze hogy ö csak "egy a sok közül". Tehát kérdezem én, hogy tudom úgy elküldeni hogy ne lássa a többi mail címet. Már titkosított kapcsolattal próbáltam, de az úgy nem jött össze, mert azt írja hogy az adott mail címnek nincs digitális azonosítója Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakman Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Új üzenet -> Nézet -> Minden fejléc -> Titkos másolat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Wáó, köszi, ezt én sem tudtam és már érdekelt egy ideje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rakman Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts