Belami18 Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 1. Ha beszélgetni mész valahova, szótárat kell vinned magadhoz. 2. Mindenre vissza tudsz kérdezni. 3. Habár a tanszéken már mindenhol számítógépet használnak, te még mindig az írógépre esküdsz. 4. A számítógépen kizárólag a Word-öt, a Passzánszt, és a Súgót tudod használni, azt is csak úgy, ha valaki elindítja neked. 5. Nem érted miért, tartanak bambának a buszon, holott te csak gondolkodsz. 6. Nem mindig tudod merre laksz. 7. Többször láttad az Irodalomtudományi Közlemények legújabb számát a hónapban, mint a feleségedet. 8. Gyerekeidnek szerinted tökéletes név az Arisztotelész és a Platón. 9. Képes vagy órákat gondolkozni, hogy hova rejtették a mobil telefon zsinórját. 10. Számológép kell a 2+5 összeadásához. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 ez oltárian nagy poén, de az a nagy helyzet, hogy igazak is szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 szerintem nem igaz, max. az igazi, begyöpösödött bölcsészekre (Bölcsészhallgató vagyok, kéremszéken ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 Szerintem se igaz, de el fogom sütni őket jópár bölcsész ismerősöm körében! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts