Belami18 Posted Március 5, 2009 Share Posted Március 5, 2009 (edited) 1. Éjszaka tényleg mindent megtanultál, de másnap délután négykor ébredsz. 2. A matek pótszóbelin nem tudsz megnevezni egy egy és három közötti primszámot, amikor az egész bizottság bent van. 3. Elhűlve veszed észre, hogy az elnök és az a tahó ladás, akit reggel elküldtél a francba, mert ráddudált, amikor elégördeszkáztál a pirosnál, ugyanaz a fickó. 4. A tételek kihúzása után kiderül, hogy földrajz helyett végül mégis az oroszt választottad érettségi tárgynak. 5. Amikor kihirdetik, hogy mégis névsorrendben kell bemenni, az ijedtségtől pont akkor eszed le magad az otthonról hozott tojásos, paprikásszalámis kenyérrel. 6. Az elnöktől tudod meg, hogy Scipio Africanus nem nemi betegség, akármennyire is győzködöd. 7. Sikeresen kihúzod az egyetlen tételt, amit hibátlanul megtanultál, de örömödben akkorát üvöltesz, hogy kiakad az állkapcsod. 8. Amikor bemondod a nevedet, véletlenül leköpöd az elnököt. Módosította Március 10, 2009 ARMIN FAN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 túl vagyok már az érettségin.. és szerencsére ezek közülegyik sem történt meg... de jók nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristan.daniel Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 nekem most jön a kisérettségi, 2év múlva a nagy, ezeket majd elkerülöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 A hatodik tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 hehe xD ezek nagyon jók...remélem nem történik semmi baj idén xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 Én is idén érettségizem! 7. Sikeresen kihúzod az egyetlen tételt, amit hibátlanul megtanultál, de örömödben akkorát üvöltesz, hogy kiakad az állkapcsod. Ez nagyon nagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Március 7, 2009 Share Posted Március 7, 2009 nekem már csak 2 hónap van hátra! de nagyon jók remélem nekem nem lesz egyik se! XĐ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 folyik a könnyem. köszi, szét nevettem magamat. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 Én csak jövőre de bízom,hogy nem történik ilyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 3. rulez az beteg ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 a 6. és a 7. nagyon odab*sz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts