remixboy Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Noshát mint ígértem feltettem nektek pár telefon Szivatásokat(természetesen,Én és persze a haverjaim közreműködésével http://www6.zippyshare.com/v/81524526/file.html Itt ép a fateromat szivattuk ezerrel http://www10.zippyshare.com/v/31930124/file.html Hangformátum aac. Szerintem neked is lefogja játcani... Ez pedig a muterom, Feltétlenül nézzétek meg! http://rapidshare.com/files/205361685/szerencsej_t_k.aac.html Ezis szintén acc.tudtam átkonvertálni ha meglessz a konvertel progim felteszem Mp3 ba... ez is pórul járt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Március 5, 2009 Share Posted Március 5, 2009 Hehe. Nekem egyik ismerősöm múltkor felhívta a tudakozót, hogy mit kell csinálni akkor ha tökön verjük magunkat egy baltával. . Azt mondták hívja a mentőket és kérték a címét ő meg azt mondta. Hol is lakunk Jóska? Ja igen Nyíregyházán! . És letette . Meg még másik haverom felhívta a tudakozót, hogy hogy kell használni az óvszert . El is magyarázták neki, hogy húzza fel stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Március 8, 2009 Share Posted Március 8, 2009 Az óvszereset haveromék is bejátszották, meg felhívták a rendőröket és beleordibáltak hogy "találtunk 120 ft-ot" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 nem tom letölteni Mi olyat csináltunk: Halló Az ön nővérét gabonakörökké változtatták az ufók. Az lenne a kérdésem bfehér vagy barna kenyeret csináljunk belőle. A kérdést jól fontolja meg mert a barnának jobb ára van de drága a tempera Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 Efogyott a limit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 Ha még nem ismernétek: Villám Géza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Március 14, 2009 Author Share Posted Március 14, 2009 ps2fan,Vulpin: Felteszem majd még1Xszer hibás a link... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Látom anyukádnak nagyon tetszett ez a kecskés cucc :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-öcsi- Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Én felhívtam a feleségem keresztapját telefonon:XY telefon társaságtól hívom.Felmérést végzünk.Megtudná mondani hány méter a telefon zsinórja?Azt mondta körülbelül 4 m.Nagyon szépen köszönöm,akkor az éppen elég arra,hogy felakassza rá magát. Kicsit dúrva volt,de mi jót nevettünk rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hantresses Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 mi még anno oszimmal olyat csináltunk: véletlenszerűen beütöttünk 1 számot és mondtuk: Gratulálunk önnek,nyert a lottón,a következő 12 órában menjen el a lottózóba! a faxi elhitte,aztán visszahivta h csak kamu volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Annó volt olyan talán 6. táján, hogy haveromék találomra beütöttek egy számot és elkezdtek hülyéskedni, hogy "az XY pizzéria munkatársa vagyok, ön rendelt 45 óriáspizzát, stb.". Aztán mikor a túloldalt megszólalt egy "hang", azonnal rájöttek, hogy véletlenül az osztályfőnökük telefonszámát ütötték be . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 (edited) mi kinn horgásztunk egyszer éjszaka és haverom teloján volt még 500tprec. nekiálltunk éjjel 2kor hülyéskedni.10-7 biztos felvették de a legdurvább az az egyik haver volt: MI:szia drága(full nőies hangon-nem vette észre mert kómás volt)Mondtuk a csaja nevét:Eszti vagyok Izzad a [CENSORED]....[CENSORED] és kinyomta. 10 perc mulva jön jön egy mopedes(a tó az ut mellet van)megy,elbujtunk, látjuk Ő AZ(hehe) és komolyan éjjel 2kor elment a csajához a hülye.csaj még éjjel dobta de mivel mi csináltuk megmondtuk a havernak meg a csajának is és kibékültek,ezen mindig röhögünk ha csak eszünkbe jut... üdv csecse Módosította Április 9, 2009 Armin Fan Üdv nekedis ! Néha nem ártana olvasgatni a Humor szabályzatot! ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Hát a halottas naon durva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Hahahahahahahaha ne röhögjön hölgyem hahahahahahaha ...Két óra mulva ott a kecske hahahahahahaha. XD nagyon nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts