Noorbert Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 Üdv mindenkinek! Először is bocsi ha rossz helyre nyitottam a post-ot vagy valami más hibát vétettem.. Nos szeretnék érdeklődni, hogy ismeri-e valaki a Xandros nevű debian alapú Linux disztribúciót amely elvileg windows kompatibilis. Én a napokban töltöttem le az "Open Circulation Edition" (azaz free) 2.0-ás verzióját amit fel is telepítettem a kis PII-es laptopomra. Minden rendben is van USB-t felismeri és a PCMCIA kártyát is felismeri csak 2 gondom van: 1. nem tudom futtatni a windows-os progikat + USB-s wifi adapteren jön a netem amivel sajnos még nem jöttem rá, hogy hogy tudnék net kapcsolatot létesíteni. Ha valaki ismeri vagy tud róla valamit kérem segítsen vagy ajánljon valami olyan disztribúciót ami szépen elszalad egy PII-es laptopon, valamilyen módon lehetőség van wondows progik használatára és esetleg netezni is tudok a fent említett ezköz segítségével. Előre is köszi minden segítséget, remélem nem kérek lehetetlent . Üdvözlettel: Norbert aki most ismerkedik a Linux OS-ekkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadf Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 A wine progit ismered linuxon? Csak azért, mert azzal elmegy egy-két windows progi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts