fortress Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Szerintem Nokia, nekem is Nokiám van N95! Megvagyok vele elégedve. ezelőtt Nokia 6111 ezelőtt Nokia 3220 ezelőtt Nokia 3510i a legelső telefonom pedig Siemens A40 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90v2 Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Hali Egyértelműen a Sony Ericsson. most jelenleg egy K800i-m van . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Sony Ericsson Nokiák is jók, volt annó alcatelem, motorola, sony, nokia, de nekem messze a Sony Ericsson favorit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Egyértelmű,hogy Sony Ericsson. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Számomra is teljesen egyértelmű, hogy Sony Ericsson. Ez vitathatatlan (bár tudom hogy most valaki(k) jól beszól(nak) majd) Most egy Sony Ericsson W610i-m van, tavaly nyár eleje óta van meg (előtte K300i-m volt, azelőtt pedig Siemens A50-em) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Nokia! régen 7610-em volt, most n73 és mindkettő elég jó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 SE, főleg ha kijön a 12mpixeles symbianos telójuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 15, 2009 Share Posted Március 15, 2009 A legjobb telefon a Nokia, ár/érték arányban viszont veri 1000% a Sony Ericsson, nekem is az van A nokiák teljesítményükhöz képest drágák magyarhonban, de attól a piac legjobbjai! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Nokia és ez EGYÉRTELMŰEN jobb mint a Sony Ericsson, akik azt írták, hogy Sony.... egyértelműen, vagy egyértelműen Sony azok nem értenek a telefonokhoz!!! közülük idéznék párat: W610i,K800 poén tömegtelefonok, igénytelen, és minőségüket tekintve tréé telefonok. Lássuk csak: W610? Ki vesz ilyet?-aki az árat nézi, nincs mp3lejátszója, wókmenes akar lenni K800: -aki az árat nézi, van mp3 lejátszója de rosszabb, szeretne viszonylag ,,jó" minőségű képeket csinálni... Ez a két telefon viszonylag új, az én telefonom talán 3-4 éves, használtan vettem 35 rugóért, de össze sem lehet hasonlítani ezekkel, mert az enyém symbianos ezek meg sima szoftveresek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Csakis Nokia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Nokia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkoldBoxKross Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Sony Ericsson Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Nekem volt már sok telefonom, de állíthatom, a legmegbízhatobb és tudásra, küllemre is a legszebbek a Nokiák voltak, most is 6234-es telefonom van és nagyon elégedett vagyok vele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Sony Ericssonra szavaztam, tapasztalat. Bár most egy Nokiat tervezek venni .... de még a jelenlegi w300i-m bírja, addig marad ez. Előző telóm SE f500i volt, 4 éves, még mindig megvan, csak az aksija nincs teljesen rendben. 2 telefon nem fagyott le összesen 10-szer a 4 év alatt Megbízhatók, korukhoz képest rengeteget tudnak, jól is néznek ki ... meg úgy rendbe vannak teljesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Sony Ericsson W880i-m van, kitatálhatjátok, hogy melyikre szavaztam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabfer Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 a symbianos és windows-os telefonokról most nem szólnék, mert az kicsit külön kategória. nos nekem nokiám (6300) és SE-m (t650i, t700) is van. ezek közül a nokiának annyi az előnye, hogy tovább bírja az aksija, meg szebb a kijelzője (mert 16 millió szinű). DE a nokiának számomra nagyon értelmetlen a menüje, sokkal szarabb képet csinál, videóról ne is beszéljünk (mondjuk ebben a SE se jó). kidolgozottságra mindegyik jó, de a legjobb (karcmentes üveg, szálcsiszolt rm ház stb) a t650, a legszebb meg a t700. summa summárum: bizonyos árszint felett (mondjuk megjelenéskor 60 ezer felett kártyafüggetlenül) nincsenek nagy különbségek, inkább csak megszokás kérdése, ki mit tart jobbnak. a legjobb telefonokat pedig a sony gyártotta anno. nekem volt J5, J6 és J7 is. azok évekkel megelőzték korukat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Legjobb a Nokia, meg is látni az ár-érték viszonyán. Olcsó pénzért nem tud semmit, de strapabíró (ritka a kivétel). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Olyan nincs, hogy legjobb. Kinek mi tetszik a legjobban... Nekem az iPhone... Bár sajnos nem rendelkezem vele. Mondjuk a Sony Ericsson w300i-vel is meg vagyok elégedve, pedig nem egy mai darab xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 szerintem a sony ericson. nekem is az van w880i. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Hali! Sztem nincs olyan, hogy legjobb telefon. Mindenkinek szubjektív a véleménye, azt tartja a legjobbnak, amelyiket szereti ill. van neki. Én úgy gondolom, hogy a Nokia nagyon jó telefonokat csinál, szal lehet h ő érdemli meg ezt a címet. Amúgy Sony Ericsson párti vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Sony Ericsson... szerintem. Bár most Samsung E250-em van, de eddig egy kivételével, mindig is SE-m volt Egyszer volt Nokiám, arra is azt mondtam, hogy 2 hónap után elég volt belőle... nekem nem igazán jött be (5200) és elég lassú is volt. Csak felidegesített mindig, az SE-kel és a Samsunggal viszont nincs ilyen gondom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 apple. vagy HTC. bár itthon enyhén magas az áruk, de használtat már egész jópénzért lehet kapni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Nincs olyan,hogy A LEGJOBB.Kinek milyen márka áll legközelebb a szívéhez,én a Sharpot szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Kinek mi. Én SE párti vagyok és egy k800i-m van. Eddig 1 Samsungom 3 Siemensem és 4 SE volt. Így Siemens a 2. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Nekem volt egy Siemensem. huuu nagyon utáltam, csak a gond volt vele. 2x volt szervízbe, meg ehhez hasonló finomságok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Egyértelmű,hogy az lg most a legnagyobb feltörekvő.2005 ben a semmiböl indult és ma mo 3.legnagyobb mobilgyártója,megelőzte a motorolát és a SE-t.Sokan irtátok az SE-t legjobbnak amit 2 éve én is annak tartottama k800 idejében.De kéremszépen hol marad a fejlődés.Azt egy időbe elfelejtették.A nokiánál meg van symbian de nem sokan használják és olyan áron adják a telefonokat h az lg 5x odaveri. Az lg nek még kimagasló az összeszerelése és anyagminősége.,nem recseg ropog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 azta ilyen lg fannal még nem találkoztam. Hogy odaveri a nokiát stb. durva:D namindegy. De ha ilyen siemens bennevan a szavazásba akkor bennelehetne a motorola meg a htc is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Az odaverést az ár érték arányra értettem.Nem vagyok fun csak odamegyek ahol van fejlődés.Irtam h pár éve se teloim voltak.elötte motorola de volt mindkettővel gond. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Amúgy tényleg az LG a legjobban fejlődő cég az elmúlt egykét évben. kis túlzással hetente jön ki újabbnál újabb LG model, és mindegyik igéretesnek néz ki. Prada, Secret elég jók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Nekem volt egy Siemensem. huuu nagyon utáltam, csak a gond volt vele. 2x volt szervízbe, meg ehhez hasonló finomságok. fhúúú nekem is, ugyanígy jártam vele... Egyértelmű,hogy az lg most a legnagyobb feltörekvő.2005 ben a semmiböl indult és ma mo 3.legnagyobb mobilgyártója,megelőzte a motorolát és a SE-t.Sokan irtátok az SE-t legjobbnak amit 2 éve én is annak tartottama k800 idejében.De kéremszépen hol marad a fejlődés.Azt egy időbe elfelejtették.A nokiánál meg van symbian de nem sokan használják és olyan áron adják a telefonokat h az lg 5x odaveri. Az lg nek még kimagasló az összeszerelése és anyagminősége.,nem recseg ropog. pici elfogultságot éreztem szavaidban de végül is igazad van, az LG most nagyon jó telefonokat dob piacra, de azért egyik modell se "veri oda" a symbianos Nokiákat! Pl még nem láttam 8 meg 16gb-os LG telefont Én azért tudok olyan Nokiát(Nokiákat) amik nagyon össze vannak rakva, és nem recsegnek, nem ropognak! És minőségi anyagból készültek! azta ilyen lg fannal még nem találkoztam. Hogy odaveri a nokiát stb. durva:D namindegy. De ha ilyen siemens bennevan a szavazásba akkor bennelehetne a motorola meg a htc is. én sem piacon szerintem a Nokia ellenfele egyértelműen csak a HTC lehet, bár néha elég rondácska "telefonokat" csinál, de ami belül van az mindig csúcs szuper. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts