benegege Posted Július 10, 2009 Share Posted Július 10, 2009 Crank 1-2 Kötelező film mindenkitnek Jason Statham főszereplésével Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 Sziasztok! Nagyon sok jó film van, és én is rengeteg tudnék sorolni ,amit feltétlen mindenkinek látnia kell, de ide most egy olyat írnék, ami kevésbé népszerű. Aki szeretne egy aranyos, érzelmes ( nem romantikus! )filmet látni, az mindenképp nézze meg a The Fall -t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pali123 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Hali! Én pl ezeket ajánlanám: Trainspotting Stay Alive-Ezt éld túl! Reqiem egy álomért-fúú nagyon ott van:) Bakancslista Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flakeless Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Aki szereti, a valódi black comedy-k stílusát, azok számára szvsz kihagyhatatlan a Six Shooter című 2005-ös alkotás.27 perces mestermunka, ami 2005-ben elvitte a legjobb rövidfilmnek járó Oscart is.A Rendező nem mellesleg Martin McDonagh akinek az In Bruges(Erőszakik) cimű filmet is köszönhetjük.Btw, megtalálható a movies részlegen.Saját feltöltésem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
odinkain Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Prince of Persia - The Sand of Time a film.szerintem mindenkinek kötelező,de aki kitolta a játékot annak mindenképp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaldinhosr Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Megleslek.com Ellenséges terület 1-3 Crank 1-2 Amerikai Pite 7 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 ez komoly? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 Már megint egy dilis amcsi film Amerikai pite 7 Crank 1-2 Avatar Szállitó3 Brüno Push(Az energia) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Január 4, 2010 Share Posted Január 4, 2010 Millió film van, amit tudnék ajánlani, úgyhogy napestig sorolhatnám. A legújabbak közül is van sok, de én most egy, talán kevésbé ismert alkotást ajánlanék, a Max Manus című norvég háborús filmet. A híres norvég ellenállóról, Max Manusról szól, és úgy tudom, hogy Norvégia legnagyobb költségvetésű filmje, amelyet az Oscarért is indítanak. Én már láttam, mivel itt pirate-n egy ideje már elérhető, a magyar mozikban most megy. Nagyon jó film, akit érdekel a II.vh., főképp olyan helyszíneken, amelyről azért kevesebbet tudunk, annak ajánlom, mert tényleg nagyon jó film. És jó kritikát is kapott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
okoska1 Posted Január 4, 2010 Share Posted Január 4, 2010 G.I.JOE A VILGÁON A LEGJOBB FILM! SIMÁN ODAVERI A TRANSFORMERST (1,2) IS !!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Január 4, 2010 Share Posted Január 4, 2010 G.I.JOE A VILGÁON A LEGJOBB FILM! SIMÁN ODAVERI A TRANSFORMERST (1,2) IS !!!!! Ja, meg a Citizen Kane-t, meg az Amadeust és hasonló örökzöldeket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dkaro Posted Január 5, 2010 Share Posted Január 5, 2010 sok itt a 13 éves:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Tudok ajánlani egy filmet: Az élet szép (1997) Talán a valaha készült legzseniálisabb olasz film. Műfaját tekintve tragikomédia és a holokauszt témával foglalkozik, de nem a megszokott módon. Szerintem kihagyhatatlan, zseniális, gyönyörű... látni kell! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Alapfilm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joda Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 Fura egy Topic ez! bár kinek mit tetszett és mit akar másokkal megnézetni... A La vita è bella(Az élet szép) valóban az a film amit illik látni! Na de a G.I. Joe meg a Pite 7 bár nem mondom, hogy rosszak mert nem, de én itt a mi 20 körüli és fiatalabb korosztályunk által alig látott filmeket vártam. Mint pl.: Keresztapa Trilógia Ponyvaregény Blöff A jó a rossz és a csúf Amerikai história X A nagy Lebowski A remény rabja És persza a Casablanca és mondjuk aki ezeket a filmeket és hamár Pite akkor az 1 nem 4,5,6...∞ és akkor lesz összehasonlítási alapja a mai filmekkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 "Na de a G.I. Joe meg a Pite 7. bár nem mondom, hogy rosszak" de igen, rosszak a Max Manus-ra én is kíváncsi vagyok, a skandinávok mindig is remek filmeket csináltak és úgy hallottam, hogy ez végre nem a tipikus sablon háborús film. és ha már ajánlás: Tesó c. 2003-as magyar alkotást ajánlanám mindenki figyelmébe. senki ne számítson hatalmas izgalomra, mert a film tulajdonképpen egy korkép, a lényeg a környezeten és a karaktereken van (külön kiemelném az Elek Ferenc alakította Sziszit). a zene részemről kifogástalan, sőt, 5 percenként becsúszik valami zenei utalás, afféle intellektuális humorként jellemezném ezt. a történet a végére kicsit ellaposodik a főszereplő csajnak hála, de ez része a film romantikus oldalának, ettől még teljesen élvezhető másfél órát kap a néző. kicsit félrevezető módon ír a műről a portponthu, de jobbat nem találtam róla. http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=54904&i_city_id=3372&i_county_id=-1 kis kostoló azoknak, akik nem akarják letölteni, amúgy az egész film megtekinthető youtube-on. http://www.youtube.com/watch?v=1xsd7W1eUqQ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Január 19, 2010 Share Posted Január 19, 2010 3 filmet láttam az utóbbi időben amiket tudok ajánlani: Ítélet Nürnbergben (Judgment at Nuremberg): Stanley Kramer remekműve, főszerepben olyan legendás színészek, mint Spencer Tracy és Burt Lancaster. Érdekes és ugyanakkor elgondolkodtató problémákat vet fel. Egyébként egy tárgyalótermi film, olyasmi, mint a 12 dühös ember vagy a Dicsőség ösvényei. A halál és a lányka (Death and the Maiden): egy érdekes thriller/pszichodráma. Mindössze 3 ember játszik a filmben (Sigourney Weaver, Ben Kingsley és Stuart Wilson) és szinte végig egy szobában játszódik az egész. Roman Polanskinak ez bőven elegendő egy jó film elkészítéséhez. Tortúra (Misery): thriller Stephen King regénye alapján. Kathy Bates nagyszerűen alakította a fanatikus ápolónőt, de azért James Caan-ra sem lehet panasz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyimfar Posted Augusztus 11, 2010 Share Posted Augusztus 11, 2010 A jövő kezdete - kihagyhatatlan. Mindenkinek látni kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 11, 2010 Share Posted Augusztus 11, 2010 Az Ál/Arc köteéező darab mindenkinek ajánlatos a megnézése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 Kick-Ass és a Centurion kötelező darabok De a Kick-Ass még kötelezőbb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Augusztus 14, 2010 Share Posted Augusztus 14, 2010 Másnaposok Zombieland Kick-Ass Kalandférgek 1-2 Austin Powers 1-2-3 Toy Story 1-2-3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts