norbika11 Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Torrente 3,EuróTúra,Tuti Lúzerek,Trópusi Vihar,Amerikai Pite 1-2-3-4-5-6,Német Pite 1-2,Spanyol Pite,Borat,Tortura 2,Ne szórakozz Zohannal,Jackass 1-2,Flúgos Golfos Ezeken a filmeken nagyokat lehet nevetni!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Én az Egy csodálatos elmét ajánlom mindenkinek!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Blöff c. film egy kihagyhatatlan alapmü és a Míg a jekkpot el nem választ c. vigjáték....ajánlom mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnetik Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoID=47162148 Dragon Ball Z 2008 Goku's Friends Return Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 valaki legyen olyan kedves és mondja meg h melyik az a film amiről beszélek, mert nemtudom a címét, viszont nagyon régen láttam és szeretném újra megnézni. A történet valami olyasmi lehet, hogy van egy csávó aki születésétől kezdve egy valóságshow főszereplője, az egész világ amiben él csak egy elzárt terület a valóságtól. Mindenki , a családja,a barátai csak színészek, és a végén rájön hogy ez csak egy átverés és kiakar jutni. Nagyon megköszönném ha valaki segítene és megmondaná miez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Truman Show!Jim Carrey a főszereplő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 ezer hála Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Szerintem: Producerek: Ngyon jót lehet rajta röhögni, még a dalos részeken is! Batman-The Dark Kight: Hihetetlen izgalmas, fantasztikus sztori! Egy csodálatos elme: Számomra nagyon megható volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Az én ajánlatom: Bangkok Dangerous (nálunk még nem játszák moziban sem, viszont neten már fenn van egy csomó HUNSUB-os verzió) - szerintem ez a fim kötelező darab Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekeres.dam Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Helloo sztem. nagyon zurás volt.. -Haláli hullák hajnala (1ik kedvencem is lett ) -A rettegés háza (besz*rás 1film:D) -Cool túra -Amerikai Pite 1-6 -összes Horrorra akadva És még jópár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffadt Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 Így hirtelen most a Harcosok Klubját ajánlanám meg a Vasembert na meg a Szüzet Szüntesst egyszerűe marhára teccik az összes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janisean Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Ezt mindenkinek látni kell aki szereti a romantikus, de nagyon laza szerkezetű, témájú filmet. Nem egy sablonos, sem a szerep osztás sem a téma. Nem fogtuk unatkozni rajt. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6078811&st=0#entry1342997454 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klosemaxi Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Összes Amerikai pite rész Az ifjú Indiana Jones kaland Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aprilfive Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Gladiátor, A hazafi, Az utolsó szamuráj Aki legyőzte Al Caponét A keselyű három napja A remény rabjai Rocky /1.!/,Tűzszekerek Négy esküvő és egy temetés A bárányok hallgatnak Farkasokkal táncoló Egy éjszaka a királlyal, Tűzfény, Anna és a király, Büszkeség és balítélet A nagy borzongás Alien II., Stigmata Volt egyszer egy vadnyugat Tű a szénakazalban Próbáltam minél több műfajból kiválogatni a szerintem legklasszabb klasszikusokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemJANCSIKA Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 Hm... én is hozzátennékl párat: Meteo A lyuk Dealer Egyik sem könnyen emészthető de érdemes őket megnézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
btomek10 Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Euro Túra A Rettenthetetlen (tudom h régi film de marhajó) Rómeó és Júlia (az új fajta válltozat , Leo Dicaprio-s) Amerikai Pite 1-6 A spártaiak titkos élete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascool Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Benjamin Button különös élete Batman A sötét lovag Indiana Jones és a kristálykoponya királysága Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopdogg Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Ne légy barom! (Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood) Elsősorban azoknak ajánlanám akik otthon vannak az "afroamerikai kultúrában". Amúgy meg mindenkinek aki szeretne másfél órát szünetmentesen röhögni. Alapmű ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Aki még nem látta a Valkűr és a Gettómilliomos c. filmet, nézze meg mert nagyon ott vannak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benegege Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 Amerikai pite 1-6, Sikoly 1-3, Batman a sötét lovag, Trópusi vihar,Evolúció, Scary Movie 1-4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 Amiket én ajánlok: Trópusi Vihar, Igenember , Halálfutam, A mag , Számkivetett, Az elnök különgépe ,Ne szórakozz Zohan-nel , Kegyenc Fegyenc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urquhart Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 Jó filmeket mondtatök köszi az ötleteket. De nekem lenne egy kérdésem hihetettlenül régen láttam egy filmet ami a szesztlilalom idején játszódik és az utcafiúk életéről szól. A film címére sajnos nem emléxem, csak 1-2 mozzanatra, például amikor a srácok kitalálják, hogy úgy csempésszék a wiszkit a hajókon, hogy olyan lufikat tegyenek rájuk, amik 1 idő után felúsznak a víz tetejére és jelzik, hogy hol vannak a ládák (ez mind azért kell mert ha leelenőrzik a hajót akkor a gengszterek vízbe dobták az árut). Meg hogy van egy másik kamasz csoport, akik fizetnek a rendőröknek, és cserébe rabolhatnak. Ők meg kitalálják, hogy miközben a rendőr szórakozik 1 utcalánnyal tányérsapkában lekapják fényképezőgéppel és zsarolják vele. Hát enyire emlékszem, ha valaki tudja a film címét az írja le legyen szíves! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Islander Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 Ezeket ajánlanám: Pillangó (Papillon), Shindler listája (Shindler's List), Bárányok hallgatnak (Silence of the Lambs), Elit Alakulat (Band of Brothers)(nem film hanem egy 12részes kis"sorozat") Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave55 Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Detroit Rock City, mindenképp meg kell nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Pláza ásza Igenember Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.andi Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 Amerikai szépség,Spíler,Amerikai história X,A tökéletes trükk,Szenvedélyek viharában,Harcosok klubja,Sweeney Todd,Adams family,Hazugságok hálója,A Ragyogás most ennyi jutott eszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Priedon Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Sziasztok! Én mindenkinek ajánlanám a Bakancslista című filmet! Ez a legjobb film, amit életemben láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zugivó Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Hali! Van egy nagyon jó film, amit ajánlok mindenkinek, nagyon régen láttam, azthiszem leonardo dicaprio a főszereplő, szal arról szól h a főszereplő gyilkos, valami thalliummal mérgezett meg valakit, persze börtönbe kerül, ahol mindig van egy visszatérő álma, elmondja egy pszichiáternek, aki ért az álomfejtéshez, és valami ilyesmi van hogy "tudja" hogy jólelkű a főszereplő az álmokból, és hogy megbánta a bűnét... aztán abbamaradnak a csávesz álmai, jönnek a bonyodalmak, egy másik börtöntársának az álmait mondja el a pszichiáternek, aztán valami miatt kinyírja a börtöntársát... ... ... nagyon jó film, érdemes megnézni mindenkinek, én is nagyon meg szeretném nézni régóta, csakhát nemtudom a címét:( Ha valaki tud segíteni a címben, kérem írja meg... Köszi a választ!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 a Férj és Férj & a Csontdaráló & a Másnaposok mindenkinek kötelező film! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geratar Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 A téglát muszáj látnia mindenkinek, nem tudom hányadszorra néztem meg tegnap, de megunhatatlan.. és ha vki szereti a drámás-thrilleres filmeket, ne hagyja ki az utolsó leheletig -et sem, ha kibirod a végéig olyan csattanót kapsz befejezésként hogy ihaj nem nagyon szeretem az ilyen tucat-vígjátékokat, aminek már az elején tudni lehet a végét, annyira sablonszerű (mostanában minden hétre jut egy ilyen új film..), sem azokat, ahol egy szuperzsaru kifogyhatatlan tölténnyel kiirtja az egész maffiát, megmenti a túszokat és végül övé lesz a fele királyság.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts