somaster Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Kelly hősei Híd a Kwai folyón Feltétlen nézzétek meg, nem lehet kihagyni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 A kicsit komolyabb temakba nyulok kozul: Amerikai Historia X; Amerikai szepseg; Harcosok klubja; A gepesz; A remeny rabjai; Donnie Darko; Requiem egy alomert (tenyleg nagyon nyomaszto, de ettol meg szerintem erdekes film); A tanu Es amiket szerintem erdemtelenul kihagytatok az eddig az ilyen filmek felsorolasabol: Memento; David Gale elete; K-PAX A konnyedebb mufajbol pedig: Star Wars osszes; Macskafogo; Good bye Lenin; En, a robot; Csak szex es mas semmi; Hofeher; Wasabi; Yamakasi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 a komolyak közül ajánlom a Transpotting-ot eszméletlenül jo film,csak bele kell élned magad a föhös életébe! a könnyebek közül: yamakasi,az összes csendör film,szállitok,s a halálos fegyver Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joefan Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Hali. szerintem a Borat-ot és a macskajajt kell megnézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Parfüm - Egy gyilkos története. Nagyon jól összehozott film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 A háború kísértetei-t ajánlom...nagyon átadja az első világháború részleteit-már amennyit megenged a film nekünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Az újak közt a Superbadet érdemes megnézni! Igaz még csak feliratosan van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENKILL Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Szerintem: Legenda vagyok, Utolsó szamuráj, Karib Tenger Kalózai: Fekete Gyöngy Átka, Star Wars 3, Ryen közlegény megmentése, A jó, a roszz és a csúf, Transformsers, Randiguru, Gyűrűk Ura trilógia, Argo, Ha eljön Joe Black, Csontdarálók, Yamakasi 1, Mátrix trilógia. Az az igazság, hogy szerintem egyre kevesebb a jó film, és a folytatások is csak erőltetett, szükségtelen továbbvitelei a filmek többségének, persze tisztelet a kivételnek. Ezek a filmek a kedvenceim, persze még tudnám sorolni rendesen, de ezek a kötelezők mindenki számára. Legenda vagyok http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=5856576 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warrior661 Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 Wasabi Leon a profi Valaki tudja mi a wasabi filmzenéjének a cime?vagy elöadot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Olasz meló,U-571,Halálos iramban,Adam Sandler filmek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suse Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 A teljesség igénye nélkül: Az elit alakulat I-X. A kersztapa I-III Stalker Ponyvaregény Kutyaszorítóban(szintén Tarantino) Négy szoba Kill Bill Kávé és cigaretta Elveszett jelentés Match point Süti, nem süti A Jade skorpió átka Babel 12 majom Hetedik Szelíd motorosok Véres Gyémánt Ötödik elem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 trainspotting, csontdaráló, halálsoron(bocs ha rosszulírom a nevét, de nemvok benen biztos hogy így híják e), alphadog, férj és férj, 8 őrült éjszaka, 8 mile, pénzed vagy életed, ördögűzés emily rose üdvéért, a rettegés háza... van még egy pár de azok nem jutnak eszembe hirtelen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baligi Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 Alapfilmek szerintem: 1 Gladiátor 2 Ben Hur 3 Titanic 4 Love story 5 Holt költők társasága 6 Forrest Gump 7 Szerelmes Shakespeare 8 Egy csodálatos elme 9 A remény rabjai 10 Rettenhetetlen //Leon a profi Nagy kedvenceim: 1 Gladiátor 2 Ben Hur 3 Igazából szerelem 4 Randiguru 5 Hóbortos szerelem 6 Észak és Dél 7 Vivát Benyovszky! 8 Az ifjú Indiana Jones kalandjai 9 Excalibur:Vér és mágia 10 Sacra Corona//A Hídember 11Casanovás filmek 12 James Bonddok 13 Odüsszeusz 14 Eurotrip 15 Az utolsó szamuráj 16 Rocky Balboa.. 17 Széttört szívek háza:sajnos ez sehol sincs fent,de remélem idővel beszerzem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiucu Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Sziasztok!!!!Nincs meg valakinek a tavaly évi 2007-es Brazil Nagydíj?(Forma 1)vagy nem tud valaki olyan oldalt ahonnan lelehetne tölteni????lécci irjatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Ryan közlegény megmentése,The Godfather 1,2,Hororra Akadva 3,Rocky 1,2,Forrest Gump Most így ennyi jutott eszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Maverick- Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Hannibál Ébredése Vörös Sárkány A Bárányok Hallgatnak Hannibál Gladiátor Nagy Sándor A Rettenthetetlen A Hazafi Ryan Közlegény Megmentése Az Őrület Határán Pearl Harbor Szakasz Sólyom Végveszélyben Ünneprontók Ünnepe Sulihuligánok Kidobós Szakíts Ha Bírsz Ők Feltétlen, De Még Az Összes Gegszterfilmet IdeSorolnám Az Összes Bourne Részt [Legjobb Akciófilmek A Világon] És Még Rengeteg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Magnum Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Mindenféleképpen RAMBO 4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Hát nálam a A megtorló (The Punischer), Kevin és Perry a csúcsra tör (Kevin and Perry go Large) és a Hitman a befutó... De a A megtorlót ajánlom mindenkinek, joob film nem is kell tőle... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 Sztem a Norbit,ez egy nagyon jó kis vigjáték.... Az amerikai szépség,ez az egyik nagy kedvencem,főleg a csávóka tetszik benne,hogy olyan kis elvont és tudja értékelni az életét nagyon... A megleslek is naon jó vigjáték... Szeretem a Hajrá csajok 3-at is. Horror filmek,amik nagyon topon vannak nálam: Sziklák szeme 1,2 Motel 1,2 Fehér zaj 1 Ördögűzés Emily Rose üdvéért Kör 1 Átok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iattka Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Mindenkinek ajánlanám a Ben Stiller által rendezett vígjátékot, a Tropic Thundert. Még nem jelent meg, de az előzetes nagyon király! Továbbá szerepel a filmben Jack Black és Robert Downey Jr. - a film augusztusban várható! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rics22 Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 hello all -LEGENDA VAGYOK(már mint nem én a film címe) -B13(KICSIT RÉGI DE JÓ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jungcsa Posted Június 7, 2008 Share Posted Június 7, 2008 The Mist. Ez a film címe. Stephen King adaptáció,és nagyon nagy film... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhur Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 több filmet is ajánlhatnék, de az akkor is csak 1 ember véleménye lenne... http://www.imdb.com/chart/top itt többé kevésbé csak jó filmek vannak. ezek is csak vélemények, de abból sok --> kisebb a hibalehetőség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csakhatudsz Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 amit mindenképp: -Az élet háza -A suttogó -Az élet szép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gergő018 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 k-pax a belső bolygó hetedik 12majom remény rabjai (stephen king) forest gump a kőd (stephen king) 36 harcosok klubja leon a profi Nagy duranás 1-2 csupasz pisztoly trilogia (leslie neilson imádóm szinte minden filme) haláli fegyver........ hirtelen enyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.andi Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Amerikai História x Harcosok klubja Olasz meló Interjú a vámpirral A tégla Véres gyémánt Gladiátor A gyűrűk ura A vörös sárkány Jay és Néma Bob visszavág Deja vu Fűrész Blöff X men Mátrix Édes november A törés Lesz ez még igy se A köd Az esemény Hatodik érzék A rettegés foka Keresztapa ezeket a filmeket soha nem unom meg.mindenkinek ajánlatos vmelyiket megnézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Szerintem a "kötelező" darabok: - Bud Spencer filmek - Amerikai Pite az öszzes - Minden6ó és Evan a Mindenható - Wanted (2008) - Ne szórakozz Zohan-al (2008) - Batman és a Sötét lovag (2008) ( személyes kedvencem) - Legenda vagyok ezeket nagyon ajánlom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@lázs Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Wanted Amerikai história x Harcosok Klubbja Legenda vagyok Kincs ami nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 a sotet lovag csontdaralo Zsenikém - Az ügynök haláli 8 orult ejszaka hanock trainspotting rekviem egy alomert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Volt egyszer egy vadnyugat A hét mesterlövész Ace Ventura 1,2 Bud Spencer filmek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts