bazsiking78 Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 sziasztok segitség kellene van 1 samsung kamerám kis kazettás és szeretném a számitogépre feltenni a felvételt de nincs hozzá telepitö lemez.csak 1 usb kábel,ha valaki tud segitsen!!!!! elöre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 A Pc-nek alapból fel kellene ismernie a kamerát. Töltsd le a videostudio-t/én ezzel szoktam/, és azzal le is szedheted a felvételt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazsiking78 Posted Március 1, 2009 Author Share Posted Március 1, 2009 köszi de nem sikerült,letöltöttem csak az a baj ,hogy ha összedugom az usb-t a kamerával nem tudja áttölteni a gépre nem tudom miért?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 bazsiking78! Először is, kezdjük ott, mini DV kamera-e? Mert ha mini DV kamera (rá van írva a kamerára valahova,vagy a használati utasítások közt is), akkor a felvételt ne USB-n keresztül vidd át a gépbe, hanem vegyél egy Firewire kártyát bármelyik számítógépes boltban, valamint hozzá egy kábelt. Ja persze ha mini DV kamerád van, akkor DV kimenetnek is lennie kell rajta a mini USB mellett. Át lehet vinni a felvételt USB-n keresztül is, de DV-n keresztül jobb minőséget kapsz. Na ha mindez megvan (kb 3500-4000 Ft), akkor szoftverek közül ajánlom neked az Ulead Video Studio 9.0-át, vagy Power Producer3-at (biztos mindkettőből van újabb verzió, de nekem ezek beváltak, én nem újítottam). Feltölteném, de haver pont tegnap vitte el. Tehát a felvétel felvivése a számítógépre nálam az Ulead-dal történik, kiírni pedig a Power Producer-rel szoktam, ugyan az Ulead is képes lenne rá, de kb fél napon keresztül konvertálná, annyi időm meg nincs. Remélem tudtam segíteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazsiking78 Posted Március 1, 2009 Author Share Posted Március 1, 2009 köszi a részletes irást megprobálom reméle igy menni fog.mégegyszer köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 Valami nem egyértelmű, vagy nem sikerült, nyugodtan írjál, akár PMben is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts