boondII Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 A teljes cikk: _s_k.mp3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Egy ilyen bazinagy dolgot eddig nem vettek észre? vagy csak most tisztult ki annyira a víz, hogy látható legyen műholdfelvételről?Mindenesetre érdekes, csütörtök óta már biztos haladtak vmire, kiváncsi vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascool Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Ásni kellene, s akkor többre jutnának. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Stargate:Atlantis? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ascool Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Nem Az egy kicsit más Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyar0 Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 http://www.sg.hu/cikkek/65825/nem_kerult_elo_atlantisz hát majd jövőre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaloz007 Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Stargate:Atlantis? A hang fájl a stargate sg1-ből van "ötödik faj" c. részből. de pont kapcsolodik a cikben leirtakkal... sőt, ha tovább gondoljuk azt a vonalat elég érdekes gonduljuk juthatnak az ember eszébe szerintem aztán lehet csak azért mondták ezt mert nem akrják hogy mások kutakodjanak, valami "kárt" tegyenek a leletben. egyébkétn az én személyes ötletem az Hogy egy ma is létező földrész Antarktisz is lehetett, úgyanis erről nem tudunk semmit se. Valamikor még mielőtt behovetkezett volna a lehőlés kiterjedt nővény és állat világ, talán még ennél is több lehetett ott. de minden esetre érdekes egy témakör. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Az SG.hu cikkben elég furcsán hangzik ez a magyarázat de lehet csak hülye vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts