Hudi Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 Én kb 1 honapja használom de az volt vele a gondom hogy a tv tunerem nem támogatta a driverét.Dvettem uj drivert és mostmár minden okés. Amugy tényleg jó a vista. Úgymond elegáns Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricsykeee Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 nekem Windows Vista Ultimate 64 bit-es service pack 1-em van és semmi bajom nincs vele. Minden klasszul müxik. (ui.: ez most nem keménykedésnek mondom ) ugyanígyvagyok vele. 4giga memoria felett 1értelmüen vista hiába van itt ennyi maradi az Xp eltnik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbandi Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Win xp-SP3 használom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 XP-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Windows Vista Ultimate SP 1 64Bit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Én az XP-t részesítem előnyben, mivel már szinte megjelenése óta használom, persze mindig vmi frissebb változatot és eddig nem voltak megoldhatatlan problémáim vagy esetleg olyan nagyon zavaró dolgok, ami miatt váltanom kellett volna. Megfelelő a gépigénye is. A Vista még talán azért bizonytalan számomra, mert lehet nem fut el minden rajta, rengeteg olyan grafikai és egyéb dolog van benne, ami számomra felesleges. Most tervezem, hogy rendelek egy csomagot, amiben egy XP, Vista és egy új Office van, majd lehet teszek egy próbát a Vista-ra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Egyenlőre XP, de tervezem Vistára átváltást (64 bitesre) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkoldBoxKross Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Windows Vista Ultimate 64Bit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Csakis XP,a Vista sírba tett majdnem az állandó kérdezősködésével. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Windows 7... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstair Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 Egyelőre még XP... de amint kijön a windows 7 váltok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoLy Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 Én egyenlőre XPt használok, de már tervezem az átállást Ubuntu 8.10-re Nem igazán tetszik, hogy kb 2havonta újra kell telepítenem az XPt, mert vagy hihetetlenül lelassul, vagy csak jó szokásához híven elfelejt működni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktor520 Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 Windows Vista Ultimate!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 Windows XP van fönn a gépen...túl sok baj még eddig nem volt vele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 Vista Ultimate 32-bites SP 1. Még mindig stabil és gyors, pedig nemnagyon foglalkozok a karbantartásával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 XP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Június 8, 2009 Share Posted Június 8, 2009 Vista Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 Win XP természetesen: gépeztem már Vista-s gépen. nagyon szép meg minden jó kis cuccli van benne, de szerintem nagyon zabálja a gépet. Meg ha vala+i játékos ember akkor inkább az xp-t ajánlom(akármilyen erős gépe is van ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 Windows XP-t használok, meg vagyok vele elégedve, és mivel a konfigom sem egy "erőmű", márcsak emiatt sem akarok Vistára váltani. De úgy általánosságban nincs különösebben nagy bajom az XP-vel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Windows XP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 mind2 fel van pakolva gépemre szval bootolásnál kiválasztom h melyiket akarom és kész! (Vista SP1+XP SP3) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Xp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Nekem Windows XP-m van,és bevált. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Windows Vista Ultimate 32 bit-es oprendszert használok. Az XP alig egy fél év alatt 3x omlott össze. azóta tettem le róla. utálom. hiába mondják, hogy jaj így a vista, jajj úgy a vista, sokkal jobb, mint az XP. én mostmár ennél maradok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaby59 Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Jelenleg Windows 7-em van, ennél is maradok, XP-ből volt 32bites abból SP0-tól SP3-ig, illetve Vista SP1 és XP x64 SP2. Ezek alapján: A Vista/7 a legjobb, Vista nem zabálja a gépet, csak több kell neki mint az előtte 6 évvel megjelent XP-nek, és aki játékra/videószerkesztésre használja a gépét, annak úgyis át kell majd térnie a Vista/7 valamelyikére, hisz DX10,10.1,11-es játékokat nem fogsz futtatni XP-n sohasem, illetve a DXVA és GPGPU technológiák is csak ezeken fognak teljes fényükben működni. XP x64 talán ezeknél is jobb, DE alig van rá program, így használhatatlan hosszútávon, viszont szerencsére köze nincs a 32bites XP-hez, csak nevében és sokkal gyorsabb, stabilabb "elődjénél". Ha csak feleannyi támogatást kap mint 32 bites társa, már rég nem 32 bitet használnánk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jessy11 Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Nekem Vistam van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Én még mindig XP SP3-at használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Windows 7. Hát ha xp vs vista akkor: Játékra(újak miatt) Vista. Dolgozni, netezni xp(+régebbi gémek gyorsabbak). Vista: Pro: Szép megjelenés, erősebb gép alatt gyorsabb mint elődje. Állítható minden rajta. Stabil rendszer. Kontra: Kérdezősködik,indexel,zabálja a memóriát(bár az UAC-ot és az indexelést is ki lehet kapcsolni, de akkor sem lesz sokkal gyorsabb) Nem gyenge gépekre van tervezve. Kompatibilitási hibák. Windows 7: Pro: Optimizáltabb mint a vista Nincs felesleges szolgáltatás(Bár kinek a pap kinek a paplan). DX 11(már ha valakinek dx 11-es kártyája van, pl nekem ) Kevesebb ramot zabál. Kontra: Még lehetne kicsit kiforrottabb, de majd idővel elmúlik ez is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 "Dolgozni, netezni xp(+régebbi gémek gyorsabbak)." Ugyanúgy fut minden mint xp-n, semmi sem lassabb alatta ( játékok). "Kérdezősködik,indexel,zabálja a memóriát(bár az UAC-ot és az indexelést is ki lehet kapcsolni, de akkor sem lesz sokkal gyorsabb) Nem gyenge gépekre van tervezve." Nem az uac és az indexelés miatt visz annyi memóriát, és aki ezt negatívumnak rója fel, annak lövése nincs mi ennek az oka ( leginkább a superfetch egyébként). Ha fizettem azt a nyamvadt ramot, használja már, legyen szíves. Ha nagy memóriaigényű művelet jön, akkor úgyis üríti, csak ezt sem tudja senki. A gyenge gép relatív. Azt mondanám inkább hogy modern gépekre van tervezve, hisz egy mai átlag gépen gond nélkül fut ( ez az átlag már megjelenéskor is adott volt egyébként...). Kompatibilitási hibák sajnos tényleg vannak, de ez sem a saját hibája, leginkább régebbi hardverek ( nyomtatók meg scannerek) szoktak prüszkölni miatta. "Nincs felesleges szolgáltatás(Bár kinek a pap kinek a paplan). DX 11(már ha valakinek dx 11-es kártyája van, pl nekem)" Hidd el, van ott felesleges szervíz is. Bőven. Sokra mész a dx11-es kariddal is szoftverek nélkül.. És mindenkinek van dx11, nem csak annak aki az új atikat veszi, az egy másik dolog hogy a "régiek" csak 10.1-en futnak. "Még lehetne kicsit kiforrottabb, de majd idővel elmúlik ez is. " Ezt magad sem érted mi akar lenni.. Szó mi szó: A win7 minden tekintetben jobb mint eddig bármelyik windows ( ebben gondolom egyetértünk). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Gratulálunk!ön kocka! Dx 11-et még nem sok minden használja, de már van ami.és? Régen dx 10-el is ezvolt a helyzet.... Indexelés winchestert eszik, uac meg semmit én ezt nem is állítottam. Külön írtam azt, hogy zabálja a ramot. Kiforrottság ergo, később több frissítés lesz rá ami javít pár dolgot majd(Lásd:Service Pack!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts