Belami18 Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 (edited) 1. Technikailag nem láttam különbséget a játékban, mert mire odaértem, ők már elfutottak. 2. Nem számítottunk rá, hogy náluk lesz a labda. Az edzésen mindig nálunk volt. 3. Amikor videón elemeztük őket, mindig vissza lehetett tekerni. 4. Mire kitaláltunk az öltözőből, elfáradtunk fejben. 5. Jobbak voltunk, ha nincs az a három gól, elhozzuk az egy pontot. 6. A széleken erőltettük a támadást, csak a játékosaink középen voltak. 7. Sokpasszos játékot játszottunk, amiben az ellenfél is részt vett. 8. A matematikai esélyünk abszolút megvan a kijutásra, ezért az edzéseken inkább számolunk, hogy ne kelljen annyit futni. Módosította Március 10, 2009 ARMIN FAN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 Hát ez iszonyat! 4. Mire kitaláltunk az öltözőből, elfáradtunk fejben. Régen nekem is volt ilyen, mire kitaláltunk az öltözőből, elfáradtunk! A Stadionban volt kaszinó, ott is voltunk, volt VIP leltó, ott is voltunk! Csak azt a k***a kijáratot nem találtuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 jók nagyon a 2 dik és a 4 dik üt nekem is nem számítottunk rá h náluk lesz a labda.. végülis.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy16 Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 nagyon jók főleg a 7-es Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts