trungs Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Beszéljenek helyettem a tények, és ti, hogy mit gondoltok erről! Nézzétek végig a reklámképeket, meg az írásokat. http://www.mfor.hu/galeria/448.html?PageNo=1&catPage=1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 Szerintem csak a sex miatt, de ott is jobban a férfiaknak csinálják az efajta reklámokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoliq Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 Te jó ég az elsö képeken azok a tangás férfiak no comment. Ez szntetek techet a csajoknak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 19, 2009 Author Share Posted Február 19, 2009 Ha elad ha nem, tény az, hogy még egy napja sincs ez a topic fenn, mikor ezt a hsz-t írom, de máris 59 látogatója van...csak nem a "tanga" szó miatt? Én nem hordanék tangát...semmi pénzé. Aki meg hord és nem nő...hát no comment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 Tangát én se hordanék semmi pénz ért.. És emelkedett a topic megnézésének a száma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 Nem tom, én kevés olyan cuccot veszek, amihez nőt lehet berakni reklámnak, sörhöz, borhoz, kajához nem nagyon kell, mert a megszokottat veszem, a többi meg olyan, hogy meglátom és tudom, ez kell nekem. Szóval a reklámok rám nem nagyon hatnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 20, 2009 Author Share Posted Február 20, 2009 Pedig a nőkkel, kutyákkal, meg a gyerekekkel szinte mindent el lehet adni...na nem mindhárommal egyszerre, hanem külön-külön. De inkább a nőkkel! Emelkedik a nézettség ja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 Marketingen mi is ezt tanultuk...ezt a hármast.....szóval tényleg hatásos egy fehérneműs...csajszi.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 21, 2009 Author Share Posted Február 21, 2009 Én is tanultam marketinget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Április 4, 2010 Share Posted Április 4, 2010 a tangás férfiak no comment. Ez szntetek techet a csajoknak? nem, semmi esetre sem. gusztustalan számomra egy férfi tangában. főleg nem pirosban amitől személy szerint undorodok. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Április 4, 2010 Share Posted Április 4, 2010 A reklámokkal úgyvagyok, ha meglátok egy tangás csajt aki a legjobb üdítőt reklámozza, attól még nem fogok az üzletbe menni. Szóval erről ennyit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 10, 2010 Share Posted Április 10, 2010 A reklámokkal úgyvagyok, ha meglátok egy tangás csajt aki a legjobb üdítőt reklámozza, attól még nem fogok az üzletbe menni. Ha mindenki így gondolkodna, nem születnének ilyen reklámok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Április 11, 2010 Share Posted Április 11, 2010 Férfiakra persze lehet hatni tangás nőket felvonultató reklámmal, de azért még azt is valahogy az ízlésesség kereten belül kellene.A tangás férfiak meg .... Undorító! Azt nem tudom ezzel kire akarnak hatni.(Talán a kutyákra? ) Lehet prsze, hogy egy-két tehetetlen marketinges/reklámszakember próbálkozik, mint valami csodafegyverrel... Várom, mikor lesz tangás kutya (vagy macska is lehet) egy hirdetésben, valami first class lazachúst reklámozva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts