Belami18 Posted Március 13, 2009 Author Share Posted Március 13, 2009 azt imádom, amikor megérdezi a tanár, h "nemzavar h beszélek?" mi a jó válasz? az h de, zavar, vagy az hogy nem, nemzavar ? Néha nekünk is mondták a tanárok, hiába gondolkodtam a megfelelő válaszon, erre nem létezik jó válasz, ez csak olyan tanári költői kérdés volt. Nekem egyszer feltette az angoltanár a kérdést, hogy én őt teljesen hülyének nézem ?- majd gyorsan hozzá tette ne válaszolj rá, költői kérdés volt, ugyhogy szerintem ezt a 2 kérdést vehetjük 1 kalap alá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPéter Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Ezaz itt a helyem: irodalomtanár: Írjátok le amit nem mondok! Saját magad alatt ásod a FÁT! Építészeti tanár: Á hőszigetelés megvédi a fal vastagságát! Az állványok vasból vannak, és marha nehezek! Még írok, ha jut eszembe! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 [1] Most, hogy nekem pofázol zavar.. [2] Engem nem, tessék folytatni nyugodtan.. [3] Laza vagyok, leszarom.. [4] De egy kicsit, de mindegy. Válogass 3-ast választottam! szaktanári Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 totál a valóságból íródtak. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Dragon Posted Április 2, 2009 Share Posted Április 2, 2009 Volt kémia tanáromat idézem: "valaki csukja már fel a villanyt, mer sötét van....és az ajtót is tegye be valaki" és utána nem értette h. min röhögünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 Nálunk mikor kémia tanár jött be órára megszólalt, hogy: "Kapcsoljátok fel a villanyt mert fázom!" Azért ezen se visítottunk sokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Dragon Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 Régi sulimban még a "testnevelés tanár" próbált nagyon poénos lenni : "Én nagyon okos vagyok, mert még a sötétben is hallok". Nem röhögtünk rajta, csak hülyének néztük szegényt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy25 Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Nálunk a tesi tanár megmondta: Csendbe legyetek mert fel van mosva!!! Kerestük az összefüggést.......................................Nem találtuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Szakközépben , mindenki által kedvelt tesitanárunk mondása volt , mikor rosszalkodtunk , hogy : Ne arénázzáá' , me' úgy tökönrúglak , hogy négy mandulád lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thisno Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Ezek angyon jók Nálunk is voltak jó beszólások, most ez jutot az eszembe: (koliban nev.tan. vs diák) Tan:"...Azt a banánhéjat meg tegyétek el onnan mert el fogtok rajta esni!.." Diák: "..Mert annyit szoktunk az ágyon járkálni..-.-"" :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Csend legyen, mert olyat mondok, hogy dolgozat lesz belőle! annyiszor elmondani ahányszor nem tudod Menjél ki vagy kiküldelek Nálunk is elhangzottak. Meg egy másik történet, A biosz tanárról, akkor a 30-as évei elején járt, leült a tanári asztalra, miniszoknyában és keresztbe tette a lábait. Hát egy darabig nem értette a reakciónkat . De végül leesett neki. Egy másiknak meg érdekes neve volt (nem írom ide, mert ki tudja, lehet itt van), hát amikor először bemutatkozott, mindenki lefejelte a padot és próbált nem röhögni. Egyenlőre ennyi . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 nálunk a biosztanár, mikor rájön az 5 perc mindig elkezd ordibálni hogy: ,,Mit csinálsz te BIRKA" a birkát mindig kihangsúlyozza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts