hajani Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy egy adott parancsikon "célja" megváltozzon, de az ikonja ugyan az maradjon? (vbs-ben majdnem sikerült, de úgy kellene, hogy az ikon az eredeti program ikonja maradjon) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 felülírod az ikont szerintem. szal letörlöd a régit, és csinálsz helyette egy újat... vagy csak simán "rámásolod" az újat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fzoltee Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 ez egy weboldalon/interneten felmerülő kérdés?? mert a leírásból azt szűrtem, hogy : "bekennyük sárra' aztá' lemeszeljük!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Február 16, 2009 Author Share Posted Február 16, 2009 nem, hanem parancsikonra gondoltam (az asztalon) a célján az a programot értem ami megnyílik, ha rákattintasz 2x és az ikonja azt a képecske, ami megjelenik a név fölött "bekennyük sárra' aztá' lemeszeljük!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts