rAp1d Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Hello, A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a majd említet 3 processzor közül melyiket rendeljem meg?Elsősorban nem véleményekre utazom, hanem valamiféle tetsztre lennék kiváncsi. 1:AMD Athlon 64 X2 7750+ CPU Black Edition (sAM2/AM2+) BOX 2:AMD Athlon 64 X2 6000+ CPU (sAM2/AM2+) BOX 3:AMD X3 8450 Phenom AM2+ Melyikkel tudok kihozni a legtöbbet az alábbi configból... Motherboard: Gigabyte GA-MA770-UD3 Memory: Corsair TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz FAN KIT Hard Drive: Samsung 250GB 7200Rpm 16Mb SATA2 Video Card: Sapphire HD4830 512Mb DDR3 PCiE UI: Remélem valaki tud segíteni :$ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 (edited) ajánlanám neked ezt az oldalt! http://www.trustedreviews.com/cpu-memory/review/2008/12/18/AMD-Athlon-X2-7750-Black-Edition/p1 A 3-k oldal a ényeges a tesztek és a fogyasztás... szerintem itt megtalálod a kérdésedre simán a választ Nekem eddig AMD Athlon X2 64bit 6400Mhz -m volt meg voltam vele elégedve, most váltok épp négymagos Phenom 9950 -re! Black Edition -nál azt proci hűtő nélkül van, és a szorzó tábla fel van oldva, nagyobb tuningolási lehetőségek rejt magában, de én húztam a sima 6400+ -t is..... Ps. Ha egy adott program (lehet játék is) támogatja a többmagos processzorokat, akkor elvileg a több magot kihasználó program lesz a gyorsabb, viszont ellenkező esetben tiszta fordítva lesz - többmagos lassabb a kisebb Mhz miatt, De hosszabb távra és a technológia fejlődését nézve megéri több magos processzorokba fektetni, ha nem akarsz évente pl. pénzhiány miatt procit frissíteni.... Ez a én véleményen... Módosította Szeptember 21, 2009 Dadus Közvetlen link miatt szerkesztve /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rAp1d Posted Február 15, 2009 Author Share Posted Február 15, 2009 Hello, Nagyon szépen köszi ez a teszt oldalt! szoval akkor szerintem maradok ennél. Köszi mégegyszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts