Jucika:) Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Sziasztok!!! Lenne egy kérdésem: Már rengeteg videószerkesztőt letöltöttem,de amikor szerkesztenék eddig az összes lefagyott..vagy a videó lejátszása közben vagy akkor amikor rákattintok h játssza le!!a sima windows movie makerben sem tudok szerkeszteni mert az is lefagy:S Mi lehet a probléma a gépemmel??? sajna még ebben a témában nem vagyok járatos sőt ebben az ügyben kezdőnek vallanám magam:( És nem értem hogy a videólejátszók mennek rendesen,és csak a szerkesztők problémásak nálam... vagyis mondjuk volt probláma a windows media playeremmel,mert az is lefagyott régebben de már letöröltem és BS playert használok:) Szóval vki segithetne rajtam h mi a problem!!!! előre is köszi:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Hali! Egy pontosabb konfigot kérhetnék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jucika:) Posted Február 15, 2009 Author Share Posted Február 15, 2009 Szia Lac 69!! mármint hogy milyen teljesítményű a gépem??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Hali ! Igen !!! Arra gondoltam !!! Pontosabban processzor , ram , winchester ilyenekre ! Amellett ha letudnád írni hogy milyen kodekek lettek telepítve a gépedre az sem ártana ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jucika:) Posted Február 16, 2009 Author Share Posted Február 16, 2009 AMD Sempron 2800+,1.61 GHz,512 MB RAM,160Gb azthiszem csak ACE mega kodek pack van a gépemen.. remélem ebből meg tudod állapítani:) köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Nekem is ez volt a problematikám anno! Az enyémben is 512 Mb Ram volt, tettem mellé még egy 512-es Ramot és megszűntek az ilyen kellemetlenségek! Tehát /az én véleményem/emeld meg a Ramot legalább 1Gb-ra. A codec meg elég jó, de azért próbáld meg a K-lite Codec-et! http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/?id=JW12 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Hali ! Csempész ötletét én is osztom szerintem is a memória a gyenge pontja a gépednek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jucika:) Posted Február 16, 2009 Author Share Posted Február 16, 2009 Nagyon szépen KÖSZÖNÖM minkettőtöknek a tanácsot,akkor megpróbálkozom ezzel a megoldással!!Rem úgy megoldódik:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts