KillZone Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Sziasztok! Nem rég vettem egy Asus Maximus II Formulát, de csak Crossfiret támogat. És elgondolkoztam mi lenne ha 2 nvidiát raknák bele( tudom beteg ötlet ilyen is csak én találhatok ki ). Szerintetek megoldható lenne a dolog? Ha beleraknék 2 nividiát elindulna egyátalán a gép vagy meg se mukkana? Esetleg nem lehet valahogy a Crossfire vezérlőt átcserélni sli vezérlőre?? Kiváncsi vagyok a ti véleményetekre hogy mit gondoltok erről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 El sem indulna. Szerinted poénból van ráírva, hogy Crossfire támogatás? Amúgy meg az SLI is és a Crossfire is csak parasztvakítás. Semmi szükség rá. Egy erős 1 magos kártyával is játszhatsz akár Full HD-ben is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts