kajszi3 Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 tényleg csak vodánál lehet majd venni ??? vagy ez csak a w715re érvényes sztem a se-től nagyon jó húzás volt hogy végre belerakta a wifit egy walkmanba is bár a kamerája kicsit gyengusz kérdésem h ti tudjátok-e mikor fog megjelenni én tudomásom szerint február végére várható vagy mársius elejére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Még keveset lehet róla tudni, azt ígérték év elején jön... 3,2-es fixfókuszos kamerájával megint poénkodhat a sony, valószínűleg az ehhez járó gyér videófelbontást fogja kapni... W-lan?kíváncsi leszek...wókmenmobil, semmi komolyság csak a divat... viszont a kijelzője biztosan szép. 4gb M2 kártya, picit vicces hogy a Nokia már a !beépített! 8gb-nál jár, ők meg még csak a cserélhető 4gb-s M2-nél. Az aksijára kíváncsi leszek... A W715 lesz csak vodkafonos. Kíváncsian várom a Mobilarénás tesztet, az majd valószínűleg többet elmond a telefonról. De ha az a jókis Sony+wókmen minőségű telefon, akkor köszönöm Én sem és más sem kér belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Ha a PSP WiFi-je nem elég erős, hogy utcáról csatlakozzak a hálózatunkba, akkor ennek a WiFi-je olyan lesz, hogy a router előtt kell ülni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Február 11, 2009 Author Share Posted Február 11, 2009 a mobilearenás tesztre én is kiváncsi vagyok szerk.: most olvastam február 27 a megjelenés dátuma elvileg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts