Rathel Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Miután ellopnád, én meg ellopnám TŐLED Oprah összes pénzét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsifrodó Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Én meg utánadmennék AK47-essel aztán azt sem tudod majd h hova sz*rjál XD XD XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cccc Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 ellopnám kicsifordótól az AK47-est,és visszaadnám neki. ;D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetcoke Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 ellopnám az mtvszékházat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
billy a veréb Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 Én ellopnék egy tankot,bevinném a MÉH-be aztán megint ellopnám és osztanám az áldást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 srácok srácok( lányok kedvéért: lányok lányok)ellopnám a tankot mielőt billy a veréb visszalopná beszállnék és ellopnám amit elloptatok és azt is amit még nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetesbence Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 én lopnék egy időgépet aszt élnék boldogan a jövőben Vagy lopnék párgépet a 25. századból azt tömeggyártanám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeltaForce Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 de sok cigány van itt... XDXD mellesleg én nem vok roma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4rri0r Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 ellopnám lenint a mauzóleumból,és kalbászt csinálnák belle, majd eladnám nektek a Teszkóban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Feco Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 eelőszöris egy fetejejukat aztán egy nagy háló azzel begyűjtnemém a cigányokat és beledobnám őket a feketejukba! Ja meg az eifel tornyot leadnámvasba . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Ellopnék egy londoni buszt, és azzal járnék suliba Ja, és egy mamutfenyőt Karácsonyra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy_ Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Én meg ellopom a karácsonyfákat,hogy legyen mivel tüzelnem a télre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
harvester666 Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Én ellopnám a halálcsillagot és darthwadert HeadShootolnám vele aztán luke nak mondanám hogy az apád meghalt te kcsög xd és végül a halálcsillagal leparkonák a garázsba xd vagy ellopnám a playboy villát minden taggal kivéve az öreggel xd:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
harvester666 Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Én ellopnám a halálcsillagot és darthwadert HeadShootolnám vele aztán luke nak mondanám hogy az apád meghalt te kcsög xd és végül a halálcsillagal leparkonák a garázsba xd vagy ellopnám a playboy villát minden taggal kivéve az öreggel xd:D renélem nem voltam túl forum szabályszegő és ha igen akk előre is bocs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mao631 Posted Január 13, 2010 Share Posted Január 13, 2010 Én meg ellopnám a PirateClub központi szerverét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrozenBlood Posted Január 14, 2010 Share Posted Január 14, 2010 Én ellopnék mindent (és mindenkit) amit szeretnék és azzal élnék, a többi dolgot meg begyűjteném tőletek, ( ) és amit loptatok azt visszadnám a tulajnak aki meg lopott azt meg a fekete lyukakba küldöm! Én ellopnék mindent (és mindenkit) amit szeretnék és azzal élnék, a többi dolgot meg begyűjteném tőletek, ( ) és amit loptatok azt visszadnám a tulajnak aki meg lopott azt meg a fekete lyukakba küldöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Január 17, 2010 Share Posted Január 17, 2010 én Perzsia Hercegétől lopnám le az Idő Tőrét és kijavítanám a jövőben elkövetett hibáimat xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 24, 2010 Share Posted Január 24, 2010 Mindent! Aztán mindenkinek adnék 10 $-t és vegyél tőlem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
23beckham23 Posted Február 25, 2010 Share Posted Február 25, 2010 Én ellopnék egy X-Winget és én robbantanám fel a halálcsillagot nem Luke aztán mennék a Dagobah-rendszerbe vagy nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Február 26, 2010 Share Posted Február 26, 2010 én ellopnám a Magyar Labdarúgó Szövetséget és jobbá tenném a magyar focit. Kistelekit meg odaadnám nektek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts