Szipi Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 Pozitív gondolodás 2009-ben is. Elbocsátások: Legalább hétköznap is tudunk találkozni a haverokkal. Több idő lesz a családra is. Éhezés: Legalább ledobunk egy pár felesleges kilót. Nem lesz új autód: Legalább járhatunk veterán autó találkozókra. Nem lesz lakásod: Megint összejön a nagy család nagyszülők, szülök, gyerekek. Nem lesz új ruha: Retro a divat. Nem telik gyógyszerre: A legtöbb gyógyszernek úgyis több a káros mellékhatása, mint amennyi a gyógyhatása. Nem tudod kifizetni a fűtést: Nem baj, mert a gázfűtés úgyis csak szennyezné a környezetet. Nem tudod kifizetni a villanyszámlát: Nem baj, mert úgyis kevés gyerek született az utóbbi években. A sötétség talán segít egy kicsit. Nem tudod kifizetni a vízszámlát: Nem baj, mert úgyis túl sok szennyvíz keletkezik. Tönkremennek a vidéki földművelők és állattenyésztők: Nem baj, mert így több külföldi génkezelt húst, melaminnal mérgezett tejterméket, és egyéb silány minőségű élelmiszert ehetünk. Bezárják az iskolákat: Legalább a diákok nem verik meg a tanárokat. Nem szavazták meg a miniszterek, államtitkárok és az állami cégek vezetőinek több milliós fizetésének felére csökkentését, cserébe viszont növelik az adókat (de csak a kis és középvállalkozóknak, a multiknak NEM), és csökkentik a rászorulók támogatását: Nem baj, mert ebben a koldus országban legalább ők jól élnek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 Értem én a viccet, meg aktuális is, de jelen pillanatban ezen nemtudok röhögni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 "Nem tudod kifizetni a villanyszámlát: Nem baj, mert úgyis kevés gyerek született az utóbbi években. A sötétség talán segít egy kicsit."-Nekem ez tetszik legjobban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a gazdasági világválság nem lehet egy vicc tárgya. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz007 Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 Vicces emberke aki ezt kitalálta Meg is mosolyogtam mindet szinte , de azért ha jobban belegondolunk akkor lehet sírni kellene rajta... Majd elválik hogyan alakul ez a válság téma is, véleményem szerint ezen valaki(k) nagyot kaszáltak/nak. Ugyanúgy mint a Ft dologgal is... kész vicc, hogy hány Ft ot ér egy euro Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo91 Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 kínunkban röhögünk már magunkon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 Poénnak jó mondjuk ha valami képviselő ingyenélő gyereke lennék még röhögnék is rajta.. De így 1 Euro > 300 HUF így inkább sírok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Február 5, 2009 Author Share Posted Február 5, 2009 képzeljétek el, az egyik ismerősöm ezt reagálta rá mikor olvasta: Elbocsátás : ez már félig meg van..... Éhezés : lassan az is meg lessz.......... Új autó : még használtra sem tellett.......... Lakás : eddig is a banké egy része ........ Új ruha : turiból öltözünk most is /ha van pénz/....... Gyógyszer : majd csak földobjuk a pacskert és nem kell....... Fűtés : majd többet szaladgálok hegynek föl és attól melegem lessz.......... Villanyszámla : van Gyertya / bár az is költség /...... Vízdij: nos ezt mégkönnyebb megoldani ott a Zagyva....... Nos soroljam tovább ?? Mindenre csak egy megoldás létezik a politikusok szerint..... DÖGÖLJÜNK MEG !!!!!!!!!!! AKKOR NEM LESSZ GONDUNK !! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Február 5, 2009 Share Posted Február 5, 2009 érdekes... hogy a multiknak nem viszik növelik az adókat, az persze kitalálható. a többi viszont marhaság. honnan van a gyűjtemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Február 5, 2009 Share Posted Február 5, 2009 Gondoltam hoyg a humor topik el vonja a figyelmem ezekről a dolgokról de nagyot csalódtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 Elgondolkodtató ... teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attys Posted Február 25, 2009 Share Posted Február 25, 2009 Oxa vicces vicces de azért mégsem annyira... diablo91 - el pedig egyet kell, hogy értsek... sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 8, 2009 Author Share Posted Március 8, 2009 Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem a gazdasági világválság nem lehet egy vicc tárgya. minden lehet vicc tárgya, csak más oldalról kell megközelíteni. arról már nem is beszélek, hogyha vkit érint akkor az én vok, mégis már sokszor kínomban nevetek, de csak azért, mert másképp nem tudnám átvészelni, elviselni, feldolgozni. muszáj könyedebbnek lennünk. a bajokat és a gondokat sikerül humorral átvészelni, úgy, hogy kikarikírozzuk őket. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 ettől most nem lettem sokkal könnyedebb, sajna elég valóságos a leírás, de attól még spamelo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts