pokornyib Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Hali én egy 14 éves gyerök vok. Csak azért mondom hogy olyan szemmel nézzétek a képet.... Photoshoppal csonáltam ahogy az ien figurákat szokták.... Megrajzoltam, beszkenneltem, photoshoppal pen tool majd színezés... Véleményt kérek. Tudom a színezést kell még gyakorolnom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 ha ez télleg papírrajz akkor ügyes én még nem nagyon tom használni a pen toolt nincs türelmem hozzá gratula ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Február 4, 2009 Author Share Posted Február 4, 2009 Kössz Paul! Nekem se ment elösszőr valami jól a Pen Tool, de ha rá jössz menniu fog , meg persze rajzolni is kell valamit... Itt egy új kép: Véleményeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Háth nem lett olyan jó mint a tieid,de azért megmutatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Sztem nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Április 11, 2009 Author Share Posted Április 11, 2009 Hát köszönöm a dicséretet. Nos itt van egy újjab kép: Véleményeket szeretnék! Tanácsokat is elfogadok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Próbálj meg egyet úgy ,hogy alatta van egy kép és azt másolod 1 másik layerre. És akkor így durvább figurákat is tudsz rajzolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Szeptember 2, 2009 Author Share Posted Szeptember 2, 2009 Legújjabb képem: (a rajzra nem adtam valami sokat) inkább a színezést gyakoróltam, egérrel az is zűrös volt egy kicsikét, de majd digitalizáló táblával De azért véleményeket, ha kérhetek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Ez tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Süti! Jó lesz ez...mókás a figura amúgy xD De tetszik a színezés, csak így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Február 20, 2010 Author Share Posted Február 20, 2010 (edited) Az utóbbi időben nem nagyon volt időm Photoshopozni, de az egyik este unatkoztam és újjabb munka került ki a kezeim alól: Ez most rajzlapos munka nélkül készült, egyből géppel, a vonalak között sincs egy olyan vonal sem, amit pentoolal csináltam volna, egy kicsit ugyebár siettem. Szóval az egészet Brush, Burn és Dodge tool-lal, egyből gépen digaitalizáló táblával készítettem. Véleményeket, ha kérhetek! Módosította Február 21, 2010 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts