Norbee34 Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Nem nagy valami,de még ennek is örülök,hogy ilyet sikerült összehoznom.Persze különböző tutoriálokból lestem a "fogásokat" Eredeti: Buherált: Tudom,hogy a tetkó nem jó szögben áll,de nem találtam azt az ezközt amivel eltudnám forgatni. Valaki segítene nekem ebben ? Megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Hello, Edit/Free Transform, utána tudod forgatni Amúgy nem rossz csak a kivágás elég pixeles Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee34 Posted Február 3, 2009 Author Share Posted Február 3, 2009 Köszi szépen a segítséget! Am,nem ilyenre akartam csinálni,csak ez lett belőle,de ez még jobban is tetszik mint amit elképzeltem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Február 25, 2009 Share Posted Február 25, 2009 Hello! kezdésnek nem rossz! Csak így tovább Gyakorlat teszi a mestert Nekem tetszik, a hajra figyelj legközelebb. Ha jobb eredményt akarsz elérni, akkor a haj mentén a kijelölésnél a feather-t állísd kb 5-10 közé (a kép méretétől fögg), úgy jobb lesz. Bár vannak még jobb és bonyolutabb megoldások, de egy kezdő számára ez a legegyszerűbb.... Ha gondolod nézz be hozzám is (PKBZS Művei). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 25, 2009 Share Posted Február 25, 2009 hajhoz komolyabb maszkolás kell, a perem lágyítás nem jó (feather) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokornyib Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 igazad van enisz a maszkolás jobb, de mivel kezdő gondoltam a peremlágyítás is jobb mint a semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts