spyke007 Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 (edited) Szeretném megosztani veletek ezt a videót, remélem még nem volt.Ilyen idegbeteg állatokat ! De azért jó http://www.youtube.com/watch?v=YBURtkVqxSE&feature=channel_page Módosította Március 10, 2009 ARMIN FAN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Hehe, hihetetlen hogy be tudnak őrülni az emberek egy játék miatt. Tükrözi a játék közbeni idegi állapotokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Körülbelül mintha magamat hallanám Nah jó azért nem szoktam ennyire Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Én csendben szoktam játszani,néha-néha kicsúszik a számon 1pár csúnya szó,de ennek be nem áll a szája. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 ez azért elég primitív, van egy haverom aki nagyin bele tudja élni magát, zavarja ha leszedik, sőt, aki nála jobb az általában csal (persze szerinte), de 1-2 anyázás és túlteszi magát rajt...de "ez"... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvinoc Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Ez komoly! Én még nem hallottam ezt, de ez már kicsit beteg azért... Mondjuk nekem PES-nél voltak hasonló dolgok. De ennyire durva azért nem. :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brake95 Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Hát ez elég dúrva Én is általában a COD2-n (de csak magamban ), meg a FIFA-n húztam fel magamat régebben, de közel sem voltam ehez képest... De ez tényleg beteges... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Nah jó..ez már beteges Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Döbe Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Heay Hát én egyáltalán nem szoktam így üvöltözni meg hasonlók... Ez csak egy játék és ha le szednek akkor így jártam, igaz vannak olyan napok mikor nem megy a játék olyankor gyorsan ki is lépek, na de ez!! kicsit beteges.. Régen volt egy bérelt iroda szerűség ahol COD,AA és más hasonló játékot nyomattunk, amolyan "játszóház" félét, és én az ilyen embereket úgy kivágtam mint egy darab rongyot... Mellesleg még anyázott is :-) szóval repült... :D :D A barátnőm sosem panaszkodott úgyhogy nyugis játékosnak mondanám magam! Kitartás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts