tom000 Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 A kérdés adott! Nem azért kérdezem mert én ilyen helyzetben vagyok, hanem pusztán azért mert érdekel, hogy ti hogy mondanátok el, illetve, hogy ha Apuka vagy anyuka vagy/lennél, akkor hogy fogadnád? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggslm Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 "Oké kisfiam, jól van, tudomásul vettem.." Kimennék a szobából, belevágnék egyet a falba, aztán irány a kocsma Ha meg én lennék az, el sem mondanám, inkább hazudnék hogy prűd vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janette85 Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 ggslm el osztom ha az lennék nem mondanám el, igy lenne a legjobb mindenkinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
álnév Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 Fogadjunk egy 20ezresbe, hogy meleg vagyok, erre ő rákontrázik, aztán közlöm vele és nyerek egy kis pénzt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 hát, nem vagyok meleg. imádom a nőket amúgy, sztem háát, nemtóm, simán elmondanám, hogy homár vagyok. ha nekem mondaná a gyerekem, pofánvágnám, aztán kiültetném a házelé, hog gondolkozzon, aztán ha észhez tért, visszaengedem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
álnév Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 ha nekem mondaná a gyerekem, pofánvágnám, aztán kiültetném a házelé, hog gondolkozzon, aztán ha észhez tért, visszaengedem Vagy éhenhalna a saját házad előtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Nem a gumiszobába kellet volna ezt tenni, mert ez egy értelmes és komoly téma! A homoszexualitás és a leszbikusság az egy betegség. Amúgy nem vagyok meleg és nem mondanám el senkinek se ha az lennék. (hamár ez a téma) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 bemutattnám a barátomat és lesmárnám XD. am én hetero vagyok mielőtt félreértések lennének Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cccc Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Apa...én...én... inkább nézd meg a végbelem,és vond le a következtetést. Ha a lányom lenne l. akkor sok boldogságot kívánnék neki,és segítenék neki mindenben. Ha a fiam lenne,akkor nem mernék alaludni. XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 "cső fater! Te figyu, van egy jó hírem! Nem lesz gond a gázszámlával! Majd én és a pasim fűtünk..." - de ez távol áll tőlem nagyon. Inkább vágom le a pöcsöm. Akár fiam,akár lányom elémállna ilyen hírrel, az biztos,hogy két hét szobafogság. Bár.. előbb akkor lenne gáz, ha barátnőm elémállna,hogy lesz fiam/lányom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsi92 Posted Február 5, 2009 Share Posted Február 5, 2009 Hogy hogyan mondanám meg? egyszerű: Anya, apa! Meleg vagyok!! Lehet hogy utána rögtön kiherélnének, bár kitudja nem volt (és nem is lessz) ilyenben részem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smirre Posted Április 1, 2009 Share Posted Április 1, 2009 Hát, ha én meleg lennék és még élnének a szüleim és úgy érezném, hogy ezt mindenképpen tudatnom kell velük, akkor írnék búcsúlevelet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jubileo Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 XD Hát ha nekem lenne fiam és elém állna ezzel kitagadnám a családból.Útra engedném Viszont ha lányom lenne akkor segítenék benne Nemtom miért de a leszbikusokat élőben látni izgató lehet :D:DMár a gondolat is az Ha meg nekem kéne megmondani inkább kinyírnám magam vagy elásnám magam a föld alá XD Na persze hetero vagyok ugyhogy negem ilyen vezsély nem fenyeget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 Én sehogy nem mondanám el, mert nem vagyok meleg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin666 Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Hát xd komoly kérdés sehogy... nem vagyok megleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Itt nem az a kérdése, hogy meleg vagy-e, hanem ha az lenél, akkor hogy mondanád el. Én speciel nem tudom, lehet el se mondanám, csak hagynám, hátha kiderül magától is. Ha a fiam mondana ilyet, akkor se tagadnám ki, se nem verném el, se nem dobnám ki a házból. Bár ezt sztem senki se tenné meg, az se aki ezt írta, mert attól még mindig az én gyerekem. Tenni úgyse lehet ellene, eltűrném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 Nem mondanám el sehogy, mivel nem lennék az!! Szeretem a nőket Ha pedig a gyerekem lenne az, akkor kizavarnám fát vágni, aztán gondolkozzon el a dolgon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elqro Posted Szeptember 5, 2009 Share Posted Szeptember 5, 2009 Én sem vók az,de ha az lennék,igy adnám elő -Anya,apa,na mije van a lónak? -fa.sza -Na,az van nektek,nem heteroszexuális fiatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts