Kitchengetneck Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Cs all. A problémám az lenne, hogy egy lány (aki egyáltalán nem az esetem) már feltűnően rámmászott. Na ezen azért nem azt ell érteni, hogy állandóan rajtam lóg de néha idegesítő tud lenni. A haverok is kérdezték tőle,hogy járunk vagy mi? Tök ciki volt :S . Valaki segítene abban, hogy hogy mondjam meg neki azt, hogy nem az esetem,úgy hogy ne sértsem meg? :S Előre is kössz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 így mond meg: bocs, nem vagy az esetem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 vagy: szállj le rólam, büdös... de ez már durvábbik változat inkább az első tanácshoz ragaszkodj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Legegyszerűbb, ha négyszemközt megbeszéled vele, hogy figyelj bocs, de nem tetszel, s a barátságon kívül más nem tudok elképzelni veled, ha meg még a barátságot se, akkor, mondjad neki, hogy NE ZAVARD A KÖREIMET! Vagy ha van csaj barátnőd, akivel nem jársz, de jóban vagy vele, meg lehet játszani azt is, hogy enyelegsz vele kicsit, mintha járnátok, lehetőleg úgy csináld, hogy a nem kívánatos személy is lássa, s csak veszi a lapot, hogy foglalt vagy. Ha meg minden kötél szakad...kérd a sulirádiótokban az Animal Cannibals-től a Gyűlöllek te hájpacni című számot, s mondd, hogy mondják be, hogy te küldöd neki! :D Vagy Roby D - Dobtalak című számát, bár ez utóbbi inkább ha dobod a csajt utána érdemes... . Igény esetén fel is tölthetem a zenéket. Hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Január 29, 2009 Author Share Posted Január 29, 2009 Trungs a sulirádiós nagyot ütne XD. A szállj le rólam büdös... lehetőség nem túl vonzó mert nem akarok annyira rosszba lenni a csajjal. Még nemtom hogy fogom csinálni de idővel majdcsak kitalálom . Narancs00 sajnos a lányok nem ilyen egyszerűek . (SAJÁT TAPASZTALAT ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Vagy vezesd rá finoman hogy nagyon szép csaj... biztos sok srácnak bejönne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 elég, ha visszataszítóan viselkedsz mellette... elpukizod magad vagy böfögsz, vagy hasonló... a lányok ezt nem szeretik :lol: pikk-pakk kiábrándul belőled :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Trungs a sulirádiós nagyot ütne XD. Szerintem is! De hát te tudod, én azt hittem le akarod rázni, de nagyon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Valaki segítene abban, hogy hogy mondjam meg neki azt, hogy nem az esetem,úgy hogy ne sértsem meg? Ez 1 nehéz feladat lesz, mivel , ha tényleg beléd van esve, akkor mondhatsz neki bármit , az annál jobban akar. Szerintem inkább kerüld, ahogy lehet, vagy szerezzél neki 1 pasit. Vannak csajok, akik például nem szeretik, ha visszautasítják őket. Nekem is volt részem hasonló élményben, mondjuk én leráztam akkor a csajt, nem vettem fel a telefont például neki, volt hogy 1 délután 12x hívott, illetve csörgetett, hogy hivjam vissza, ha tényleg nem olyan lett volna, mint amilyen, akkor esetleg visszahívtam volna, de így esélytelen, na mindegy amúgy sem akartam jóba lenni vele. De ő nem értett a szép szóból, igy muszáj volt a rosszabbik megoldáshoz folyamodni, bár remélem nálad a csaj megértőbb lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Január 30, 2009 Author Share Posted Január 30, 2009 Belami jó ötlet. (Mármint az,hogy szerezzek neki egy pasit meg kerüljem ahogy lehet.) Van egy fiú az osztályba aki belw van esve. Össze kell hozni őket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWCsaba Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 kár h nekem nincsenek ilyen problémáim Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 Felénk ezt egy "csúnya vagy" szoktuk elintézni. Ha ennyire nem akarod megbántani, jöhet a szokásos "túl vagyok egy igen bonyolult kapcsolaton, nem veled van a baj,..." duma, ő is meg fogja érteni, hogy tulképp vele van a baj, és nem akarod megbántani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Sziasztok, Mindenesetre ne mond neki azt, hogy legyünk barátok, az olyan szánalmas. Szerintem beszélgess vele, nem minden a külső, tudod hiába szép az edény ha egyszer ÜRES! MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Hali! ide írom le külön témát már nem hozok ennek... én a fordítot vagyok.. én ezt egy lánytól kaptam....de nagyon szeretem még a mai napig és valahogy ezt nem tudom elhinni.. nagyon rossz érzés..... am sajna életem során én még mindig ezt kaptam....de ez a lány egy csodálatos teremtés..és teljesen más akit edig megismertem... meg olyanok vagyunk mint két tojás..szerintem a kapcsolat is menne ..csak valamiért nem tudom... még sem jön össze ... bocs hogy már ide íromle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 11, 2009 Share Posted Február 11, 2009 Szergej77! Ha akarsz róla beszélni, meghallgatlak, jártam már én is így... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Zacsko... Utana meg mar mind1 h az eseted-e vagy sem, lyuk-lyuk, csak a keret mas. Komolyra forditva a szot: vagy mondd meg neki h nem az eseted, vagy kodosits h epp most szedtel ossze egy csajt, es nem akarsz felrekavarni vagy barmi ilyesmi ahol nem azt mondod ha csajt nem akarod hanem mas kulso korulmeny van (az elso szerintem egyszerubb es becsuletesebb) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Szergej, ez valoban necces tema. A hozzaszolasod alapjan ugy jott le, eleg jol ismeritek egymast a lannyal, ami azert feltelezi, hogy viszonylag sok idot toltottetek egyutt. Ha ez igy van, akkor feltehetoleg a szemelyisegeddel, azokkal a bizonyos belso ertekekkel nincs gond. Meg noi fejjel sem tudom megmondani, mi az pontosan, amitol egy srac tullepi azt a bizonyos hatart, ami utan mar mint pasi kezd erdekelni es nem mint haver vagy eppen barat. A kulso nyilvan szempont, bar nem kizarolagos vagy elsodleges. Talan azt mondhatom, hogy a kisugarzas a lenyeg, de ezt megint nagyon nehez definialni. Talan o sem tudja, mi a visszautasitas egeszen pontos oka, de amig igy erez, veszett ugy a dolog. Foleg, hogy amig nem tudod, mit hianyol beloled, nem is tudsz tenni az ugy erdekeben. Remenykedhetsz, megprobalhatsz valtozni, de utobbi ketelu fegyver: lehet, a szemeben pont hatranyodra valtozol. Tudom, nem irtam szamodra semmi pozitivat vagy biztatot, de azert sok szerencset kivanok a lanyhoz, ki tudja... Az biztos, hogy nem vagyok tevedhetetlen, a velemenyemtol fuggetlenul barmi kisulhet ebbol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csinos Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Ebben nem tudok segíteni, mert még egy nő sem mászott rám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Nekem is volt ilyen, de az nagyon durva történet. Kezdjük azzal hogy a csaj kb. 120 KG volt. Baromira nagy szája volt és még szkanderbe is majdnem lenyomott. Az én tippem: Ne mondj semmit. Vagy annyit hogy gondolkozol. Előbb-utóbb rájön a dolgokra. Nálam ez egyszerű volt, mert megfogta a seggemet, ideges lettem és elküldtem a ....... anyjába. Utána megakart verni. Nem vagyok erőszakos, vagy ilyesmi, sőt gyengéd, de akkor marhára felidegesített. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Február 18, 2009 Author Share Posted Február 18, 2009 Nálam ez egyszerű volt, mert megfogta a seggemet, ideges lettem és elküldtem a ....... anyjába. laugh.gif Utána megakart verni. Amúgy azért idegesítő mert van egy lány aki tetszik és ő ezt nagyon jól tudja és direkt az előtt a lány előtt csinálja... Amúgy már nem piszkál annyira mint múltkor. Mindig megpróálok nem kettesben maradni vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Nekem is volt ilyen, de az nagyon durva történet. Kezdjük azzal hogy a csaj kb. 120 KG volt. Baromira nagy szája volt és még szkanderbe is majdnem lenyomott. Az én tippem: Ne mondj semmit. Vagy annyit hogy gondolkozol. Előbb-utóbb rájön a dolgokra. Nálam ez egyszerű volt, mert megfogta a seggemet, ideges lettem és elküldtem a ....... anyjába. Utána megakart verni. Nem vagyok erőszakos, vagy ilyesmi, sőt gyengéd, de akkor marhára felidegesített. Valakit nem idegesít fel, ha egy gladiátor fogdossa? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Február 19, 2009 Share Posted Február 19, 2009 Én szoktam hülyíteni az ilyen féle lányokat. Egy ideig vicces,aztán meg rájön és lehord mindennek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 óóhát ez jótéma, haverral pont ugyanez volt a szitu. csaj rámászot, és hát nem pont egy bombázó, meg nem is tetszik neki. a lényeg, hogy kérj tőle segítséget ;D vagyis beszélgettek(msn, skype, etc.), és hozd fel, hogy segítsen egy dologban. mégpedig abban hogy szerelmes vagy egy csajba (nagyon nagyon), és hogy hogyan is mondd meg neki. keress rá valami fullos nénire (jó, azért korodbeli legyen =D ) iwiwen, myvipen, ahol jólesik, linkeld be neki. valszeg ezután (jobb esetben) rájön, hogy jó, itt nincs értelme, hagyom a pics_ba. rosszabik esetben viszont durván elkezd hajtani. azt nemkívánom, de azért próba, szerencse ;D eddig bevált =D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Mond hogy meleg vagy...Mindig beválik. :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
busiko Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Ja,aztán azt fogja terjeszteni, hogy meleg vagy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Február 21, 2009 Author Share Posted Február 21, 2009 :D Azt az MSN-est megpróbálom . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Ja,aztán azt fogja terjeszteni, hogy meleg vagy... Ez benne van a pakliban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 :D Azt az MSN-est megpróbálom . eredményről számolj be ;D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noccikaa Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Általában én a következőt szoktam mondani a pasiknak: Bocsi de várnak haza... vagy pedig csak annyit hogy már van más.. vagy ha még így se veszi a lapot akkor sajnos nem a legszebb szavakkal de közlöm a tényt.. Viszont ha egy jó barátról van szó aki tudja hogy van e párom.. akkor neki azt mondom hogy téged barátként tudlak csak szeretni többre nincs esély mert ha lett volna akkor már kialakult volna bennem... szerintem:D ez eddig bevált:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 10, 2009 Author Share Posted Április 10, 2009 Na leszállt rólam mióta az MSN-es dolgot megcsináltam egyáltalán nem piszkál. Inkább olyan mint aki megvan sértődve. Amúgy elég kényes egy csaj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts