filctoll Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Sziasztok.OLvastam valahol,hogy Animaton gif progival lehet olyan gifet késziteni ahol a képben még van egy másik például egy kis figura és az mozog.Milyen technikával lehet ezt kivitelezni?Mert a progi megvan csak a menetét nem tudom,hogy tudom a gifet is és a képet is egyszere betenni a progiba és összedolgozni?Ezt nem értem.Válaszokat előre is köszi.Arra gondolok például,hogy van egy csaj a képen és beillsztenék egy hajlongó kis gifet ami a csaj előtt hajlong ilyesmit szeretnék csinálni.Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Ezt a progit nem ismerem, de általában úgy szokott működni, hogy megrajzolod külön a képkockákat (valamilyen programmal akár PS vagy valami más), és a gif készítő programmal pedig összerakod őket, beállítod az időzítést, és kész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 vagy flash francba a frame-by-frame-el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
megawarez Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 Sziasztok! Nekem egy kérdésem lenne, van egy K betűm, és forgatnom kellene, de egyszerűen nem jön össze! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 3d studio max szerintem azzal a legegyszerűbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
megawarez Posted Március 10, 2009 Share Posted Március 10, 2009 nekem egyszerűen nem megy! Pedig gondolom nem nehéz, hiszen, ezt olyan alapnak tartom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts