khalbax Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Quimby-Sehol se talállak...de Te sem engem xD http://www.youtube.com/watch?v=W1b801SrxFs Boys like Girls-The Great Escape ördögBOT módra:P http://www.youtube.com/watch?v=nevRwjI7afg&feature=related Előre is NagyonSzépenKöszönöm, hogy ha időd szakítasz rájuk:) Tisztelettel: khalbax Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Hali khalbax! A Quimby-t megnéztem, vannak szellemes részek benne, nem volt rossz, csak így tovább, a másiknak most nem állok neki mert mennek letöltéseim, és elég lassan jött be a Quimby is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
khalbax Posted Január 26, 2009 Author Share Posted Január 26, 2009 Szia E.Draven! Köszönömszépen a bíztató szavakat Örülök,hogy a lassú betöltés ellenére megnézted,és annak mégjobban,hogy megtiszteltél a véleményeddel;) Mindenjót Barátom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toomyka15 Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 hmmm nem rossz így tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
khalbax Posted Január 26, 2009 Author Share Posted Január 26, 2009 Szia Toomyka15! Köszönömszépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 Szia khalbax! Végignéztem mindkét videódat, úgy hogy ezeket a zenéket előtte még soha nem hallottam, se a klippjüket nem láttam. Nem mondom, hogy untatott, találékony gyerek vagy hallod-e! Az első vidiben több a bevitt ötlet, a másodikban meg megmutattad, hogy tudsz zsonglőrködni, na meg a videot össze vágni így, hát barátom, le a kalappal előtted! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
khalbax Posted Január 26, 2009 Author Share Posted Január 26, 2009 Szia Trungs! Jaj,hát nagyon szépen köszönöm próbáltam a legtöbbet mutatni magamból,hogy milyen is vagyok őszintén szólva nemtudtam,hogy jó ötlet-e ide felrakni a videókat,mert féltem,hogy nem lesz "sikerük",de nagyon boldog vagyok a jó visszajelzésektől, komolyan mondom,nagyon boldog Köszönöm Mindenkinek mégegyszer, Akik megnézték és megtiszteltek a véleményükkel Mindenjót Barátaim Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 A Qumby-set nagyon eltaláltad, szerintem teljesen illik az eredetihez. Grat hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
khalbax Posted Január 27, 2009 Author Share Posted Január 27, 2009 Szia Mr.T! Köszönöm Igyekeztem a lehető legjobb hangulatot eltalálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 Jók a videóid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
khalbax Posted Január 28, 2009 Author Share Posted Január 28, 2009 Szia Zacskósleves! Kösziszépen,a videók nevében is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Január 31, 2009 Share Posted Január 31, 2009 Grat a videókhoz Jók lettek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
khalbax Posted Január 31, 2009 Author Share Posted Január 31, 2009 Szia Remixboy! Köszönömszépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts