Dkoma Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Egy kis öszeálítás a béna autósokról http://www.youtube.com/watch?v=ygtBxhFc24A Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Amikor a pasi kiszállítja a nőt és egy mozdulattal beparkol helyette, hát azon behaltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Én a helyükben nem mernék kocsiba ülni, és vezetni. Persze az utolsó helyében igen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 Áá az tényleg hatalmas ...szegény nő ott szerencsétlenkedik fél órát ...van türelme a csávónak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 Úr isten ilyet én még nem láttam de hogy így megfordul az a Skoda azon a kapu ajtón Na meg ,hogy így tankoljon valaki és az a szerencsétlen nő sajnálom a férjét (egyáltalán ha van neki olyan) :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 nem tudom honnan szerezték ..de még igazán gyakorolhattak volna a rutin pályán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 Jézusom....ekkora hülyéket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
staxx Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 Ez nagyon ütős xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 nagyon jó szakadok a röhögéstől xD a vége is jó hoppá ez csávó volt xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 De az a poén hogy nem tudják hogy működik a kormány istenem... :lol: Nincs valami nagy logikájuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 A legjobb amikor ijedtükben rátaposnak a gázra :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelscrime Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Ezeken én kifeküdtem A tankolós a legnagyobb :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy16 Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Hát ez nagyon kemény a parkolóson majdnem behaltam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Ezeknek az egyéneknek abban a pillanatban el kellett volna venni a jogsiját és egy életre eltiltani őket még az autótól is... :D közveszélyesek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Hát ez kész XD nagyon kivannak szegények Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts