E.Draven Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 vagány orosz csóka lehúz fél lityi vodkát...vágás...50 perc múlva...no comment http://rohej.hu/video.php?kod=475 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Igaz hogy már volt,de még mindig nagyon merész az emberünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Nekem ez még új...de mekkora undorító... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Dragon Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Ijet is csak a ruszkik tudnak....Kaphatott ez alkohol mérgezést? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustor Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Minek iszik ha nem bírja. Nekem egyik haverom ivott meg húzóra 2 deci vodkát ő is hasonlóan járt, csak ő az emeletről hányt ki az ablakon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruville Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Nekem is volt hasonló tapasztalatom. (azt mondták) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsiri Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Az semmi a tanároktól mit kaphatott? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 mi ez ?? semmi...ismerek olyat aki fütyülőst húz le szuszra okádás nelkül! pm ha látni akarod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 mi ez ?? semmi...ismerek olyat aki fütyülőst húz le szuszra okádás nelkül! pm ha látni akarod a fütyülőst még én is lehúznám....az nem pálinka xD volt 1 kis gyomorforgásom a video nézés alatt x_x Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 A fütyülős téleg nem téma. Mondjuk a vodkát is bírom, de nem hiszem hogy sokan ittak már igazi orosz, vagy ukrán vodkát... Az nem ilyen mint amiket itt lehet kapni... Ivott már valaki így Portoriko rumot? (csupán 60%alkohol, és édes mint egy körömlakk. Egyszer nagyon durván kiütöttem vele magam a vonaton (Dabas-Alsópakony) megittam vagy fél üveggel, plusz egy sör és rá még vagy egy liter bokszos(vbk ha valakinek így ismerősebb) és aztán még szaladgáltam is, meg headbengeltem... Nem ajánlom éhgyomorra senkinek Még hazafelé a vonaton is végig az ablakban hánytam... Nem áll szándékomban még egyszer így kiütni magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Hábebaszott kicsit...nagyon komoly XD Uristen gery Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 grat az illetőnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts