Belami18 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 (edited) 1. Kik játszanak az izék ellen? 2. Átkapcsolnál amíg megnézem a Lucecítát? 3. Te, a Figónak van felesége? 4. Szerinted melyik csapatnak szebb a meze? 5. Akinek nincs labdája, az miért fut? 6. A hosszabbításra is kíváncsi vagy? 7. Összesen hány félidő van? 8. A németek miért rúgnak olyan erősen? 9. Te, azért lassítják a képet, mert a Vitray már öreg?. Módosította Március 11, 2009 ARMIN FAN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 jók de ez ütött 9. Te, azért lassítják a képet, mert a Vitray már öreg?. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 és tényleg, párom is szokott jókat kérdezni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Nem nézek focit de kiskoromban kb ilyeneket kérdeztem apámtól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Westblade Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Ezek jók Mondjuk lány létemre megértettem "A les szabályt" Eleinte voltak kérdéseim de már egy szál se! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Nagyon jók! én eccer hallottam vmi olyasmit hogy: Ronaldinho azért van lesen mert vadászik?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 ez nagyon jóóóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts