Clark Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Felettébb érdekes pletyka kapott lábra a Grand Theft Auto legújabb részével kapcsolatban. http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-243263.aspx A Grand Theft Auto negyedik része nagyon is sikeres lett, igaz nem a PC-sek körében. A Rockstar idén két Xbox exkluzív DLC-t is készít hozzá, az egyik, a The Lost and the Damned februárban érkezik, a másik még titkos. Nem tűnik valószínűnek, hogy hamarosan újabb rész jönne ki. A Game Informer szerint azonban a Rockstar már gőzerővel dolgozik a folytatáson, ami még az idén megjelenhet. Egy kötetlen beszélgetés során a fejlesztők által elpotyogtatott infókból jutott erre a következtetésre a Game Informer. Szerintük a novemberre várható új GTA epizód, nem egy teljesen új játék lenne, hanem mint a GTA 3 esetében, a Vice City vagy a San Andreas, bár végül is ez gyakorlatilag ugyanaz. A fent említett magazin munkatársai még egy valószínű helyszínnel is előálltak, miszerint Tokio lenne új kalandjaink helyszíne. Elég valószínűtlennek tűnik mindez, így elsőre, bár a Rockstar a pénzt szereti, van egy kész grafikus motorjuk, szóval alapvetően nem elképzelhetetlen, hogy titokban már hegesztik is az új csodát. Hivatalos bejelentés természetesen sehol, sőt egyelőre reakció sem a Rockstar részéről, szóval tessék egyelőre pletykaként kezelni a hírt, és csendben imádkozni. Forrás:gamestar.hu Gondoltam ezt megosztom veletek 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 úgy tudom h ez csak egy kieg lesz pár új pályával és új szereplővel! nem pedig az 5! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 ?! itt nem az idén megjelenő kiegekről van szó Manfred.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonBibi Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 De de... Igaza van Manfrednek.... Ez is egy DLC.... ami nem teljes GTA csak kiegészítő.... És köztudott h mindig a generáció váltó GTA-k kapnak sorszámot!!! Szal ez nem a GTA 5 lesz... -.-" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 itt nem az idén megjelenő kiegekről van szó Manfred.. Így van, a cikk egy GTA4-től és a kiegészítőitől teljesen független, új GTA-részről szól. Én nagyon örülnék, ha lenne újabb GTA-rész, sőt, biztos vagyok benne hogy idővel lesz is, de szerintem az elképzelhetetlen, hogy még idén megjelenjen. Főleg PC-re... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Pontosan.Ez nem egy kieg. .Ez egy teljesen különálló rész amit eléggé várok csak elne tosszák . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 De de... Igaza van Manfrednek.... Ez is egy DLC.... ami nem teljes GTA csak kiegészítő.... És köztudott h mindig a generáció váltó GTA-k kapnak sorszámot!!! Szal ez nem a GTA 5 lesz... -.-" szerinted New York és Tokió között nincs elég nagy váltás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 nem akarok vitázni de ha jól tudom akkor ez már megvan xbox-on és nem GTAV hanem csak simán oan mint az SA vagy VC! de majd kiderül lehet h kamu az egész! XD az egyik pc újságban is írták de tuti h nem GTAV! hanem egy sima játék ami a GTA IV grafikus motorját használja! szval egy az egyban SA vagy VC mert azok sem a GTA IV-V-VI hanem egy sima "kieg" játék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GordonGU Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 A 4 olyan volt mint a "sima3" felturbózott grafikkal, remélem a kieg olyanlesz mint a VC, az nagyotütne, csak remélem kifogják adni, mert amekkora eladások voltak a 4ből, kétlem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 The Lost and the Damned a motoros bandák világába vezet minket, ahol is a Liberty City-t rettegésben tartó The Lost tagjaként kell bűnöznünk vadul. szval ez nem tokió lesz! hanem csak egy másik szálon futó küldetések sorozata! de ha nem egy kiegről beszélünk akkor bocsi! Trailer! http://www.youtube.com/watch?v=ZrsFIPrM5Bg a végén is GTA IV-et írnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 igen Manfred, ez le is van írva a hírben. de nem arról van szó, hanem AZON KÍVÜL másikról... "A Rockstar idén két Xbox exkluzív DLC-t is készít hozzá, az egyik, a The Lost and the Damned februárban érkezik, a másik még titkos." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Most mi ebben a nagy cucc hogy lessz GTA V miért nem lehet elfogadni??Lessz és kész ennyi mit kell ezen vitázni istenem . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 jah h most az XBox-ról beszélünk?! akkor bocsi azt hittem PC! nah mind1 nekem ez nem fog annyira bejönni ien motoros bandás nem tudom de nekem vhogy nem tetszik! Niko Bellic vhogy úgy hozzámnőtt ő oan igazi GTA szereplő volt! mert amint látom itt már nem ő lesz benne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Először is befejezhetnék a GTA IV-et egy jó kis javítócsomaggal ami ha nem is 100 %-osra de legalább 90%-ra hozza fel a játék grafikai hibáit és egyéb tényezőket amikre elég sokan panaszkodtak. Még az eredeti dvd sem tökéletes. Ha ez meg van, akkor tárt karokkal várom a folytatást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 De hogy még olvasni se tudjanak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 De én tudok olvasni és látom is hogy mind2 xbox. De ha már minket PC-seket letudtak annyival, hogy xboxról lemásolták és ide..... elénk, annyit megtehetnének, hogy kidobnak egy normális javítócsomagot. De erre úgy látszik nem képesek. Majd ha lesz 12000000 centis plazma tv-m akkor talán veszek egy xboxot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Semmi szükség rá. Lehetne 999 GTA-t is gyártani, mert a lehetőségek végtelenek, csak kérdés, hogy van -e értelme..... már így is eléggé unalmas szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss62 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Neh ezt inkább nem is kommentálom ... <.< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Hát a 3 és a VC között sincs sok különbség, mégis új részként kezelik sokan.Szerintem kizárt hogy egy teljesen új játékot adjanak ki még az idén.Max annyi lesz a különbség mint a 3 és a VC között.Új város, új történet plusz néhány új lehetőség. Amúgy látszik, hogy a Rockstar is kezdi mellőzni a PC-seket. Mellesleg már sztem is kezdenek unalmasak lenni a GTA-k.De néha még San Andreasozok PS2-n Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Kicsit jobban utánaolvastam ennek a felvetésnek, és a pletykák szerint a játék -már ha egyáltalán tényleges játékról beszélhetünk- Tokióban fog játszódni... Én ennek egyáltalán nem örülök, csinálnák inkább úgy, mint az alap GTA és a Stories-sorozatot, azaz Liberty City után megint Vice City-ben játszódna a játék, és szerintem még jobb lenne, ha a sima Vice City-hez és a Vice City Stories-hoz hasonlóan a 80-as években játszódna, nem a jelenben, mint a GTA IV. Eddig nekem személyesen a Vice City tetszett legjobban, az az örök kedvencem, örülnék neki, ha megint egy hasonló témájú, környezetű, hangulatú, stb. GTA-rész jönne ki. De ez a Tokió ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss62 Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Az a GTA China town és PSP exkluzív... köze nincs ehez. Ez csak egy jármű és fegyver pakk lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Nem PSP, hanem NDS PSP-n csak az LCS és VCS van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 bboss62, valamit te is igen rosszul olvastál. Sokan nem értik meg, mi is ez az egész GTA5 dolog. Itt nem a GTA4 DLC-iről van szó, az meg amúgy se csak egy szimpla jármű- és fegyvercsomag... Kár hogy Clark a témaindító hsz.-be beirogatta ezeket a DLC-s dolgokat, az zavar össze mindenkit (vagy legalábbis sokakat). A Chinatown pedig nem egy kínai városban, hanem egy kínai negyedben fog játszódni (ahogy ezt a címe is mutatja), Tokiónak meg különben is semmi köze Kínához, az Japán fővárosa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Ja, amúgy tényleg a VC-nek volt a legjobb filingje... 80as évek, Miami, állat kocsik, király bulik Megnézném Vice Cityt az új grafikával Szvsz ez a Tokio sem olyan rossz ötlet király kocsik, autóversenyek, tömeg stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 A Rockstar kijelentette, hogy idén biztosan nem lesz új GTA-rész! A fejlesztőcsapat programozói jelenleg a GTA IV első DLC-jén, a The Lost and Damned-en dolgoznak, és Jeronimo Barrera, a cég fejlesztésekért felelős igazgatója szerint, ha a kiegészítők beválnak, népszerűek lesznek, akkor még jó pár DLC-t fognak kiadni. (Dan Houser-nek, a Rockstar elnökének is volt egy érdekes kijelentése: „Még csak a felszínét karcoltuk meg annak, ami Liberty City.” ) Ezek alapján egyértelmű, hogy csak sokára fogunk GTA 5-tel játszani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubberman Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Csináljanak csak új GTA-t a GTA4 motorjára, nagyon helyes, csak KÖNYÖRGÖM csináljanak egy rendes irányítást a szereplőnek! Ez rontja el az egész játékélményét. Különben a kép az tényleg egy GTA4 kiegészítő, ami csak XBOX360-ra fog megjelenni. De ahhoz, hogy egy újabb generációs GTA-t kapjunk, ahhoz elég sok év kell szerintem. Meg a következő generációs játékok szerintem PC-re már meg sem jelennek (a komolyabbak) Szóval én is a konzolban látom a jövőt sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champion Alonso Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Igen én is olvastam már hogy hamarosan jöhet az új GTA én sztem megszerzem az Xboxos kiegészítőt mondjuk még az alapot se nyomtam végig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 Ja, amúgy tényleg a VC-nek volt a legjobb filingje... 80as évek, Miami, állat kocsik, király bulik Megnézném Vice Cityt az új grafikával Na ebbe teljesen egyetértek, a VC volt a legjobb Nekem a 4-se tettszik... Ízlések és pofonok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocóóó Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Nem tudja valaki h ha nincs vinyóm boxhoz akkor a dlc-t a gta4-hez hogy lehet megoldani? törten nyomom! bocs akit felizgattam:P Köszi előre is a válasz(oka)t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 kb. sehogy. vinyó kelleni fog! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts