lazlo Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 "Milyen lesz a világ, ha a cukiság végképp leigázza?..." Irodalom: Petcsi Sanyi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija. Fizika: A sebcsi (jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival. Csillagászat: A Fölcsi a Napcsirendszerrel együtt a Tejcsiuccsirendszer nevű gali része. A Tejcsiuccsi lényegében egy ezüstös sáv, amely az egész éjszakai égcsin áthúzódik, és főleg olyankor figyizhető jól meg, amikor tiszta a levi és kicsi a párcsitarcsi. A Tejcsiuccsirendszerben négymilcsi csili található. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll." Persze mint tudjuk az egyének személyiségi jogai közé tartozik a nyelvhasználat is, így természetesen helytelen bárkit elítélni azért ha netán így beszél. Két pofont azért megérdemel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demetria Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Egyszerűen utálom ha valaki igy beszél Valami förtelmes...nem tudom hogy nem lehet ennyi tartás az emberekbe...és még azt hiszik hogy ez olyan jópofa???....hát ez inkább szánalmas de komolyan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Engem is feltud idegelni amikor osztálytársam ír MSN-en mintha túl kedvesen akarna beszélni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turi01 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 lol ezt nemhiszem el xD te kiraktad 10 kor boon-on 14kor rakták fel ugyanez volt a woodys cuccal is 2-3 órára rá felrakták -.- (http://www.boon.hu/) Amm nagyon utálom ha valaki ilyen nyávogósan ennyire rövidítve szlengesen beszél néha egy két szájast ki birnék osztani nekik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 De utálom,amikor alaki így beszél.. Amúgy ez nem emo nyelv? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Én leborultam a székről a röhögéstől! Ez eszméletlen jóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Ez már fáj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Hát barátomm ez valami eszméletlen xDDD Szétnevetem az agyam mikor elkezdem olvasni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 ááá reméljük ilyen nem lesz ..bár már nagyon afelé haladunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocsok01 Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Ez nagyon kiraly .Szerintem nagyon jol vázoltad a problémát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Január 16, 2009 Author Share Posted Január 16, 2009 A félreértések elkerülése végett: ezt iwiwre nyomta az üzenőfalra egyik ismerősöm, nem saját kreálmányom - de valóban jól tükrözi, milyen a helyzet a mai fiatalság egy bizonyos hányadában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Szemtől szemben beszélne nekem valaki így, kapna egy pofon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Olyan k***a idegesítő ha tényleg szemtől-szemben így beszélnek veled hogy az hihetetlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Fancsi oszcsitársam is így beszcsizik néha ezért ha vele beszcsizek éncsi is így moncsizom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Szerintem ez elég szánalmas, ha valaki így beszél mintha nem tudna magyarul, és teljeseb debil lenne (az is ) Ennél jobban már csak a 'v' helyetti 'w' használata idegesítő jobban szerintem És nap mint nap találkozok ilyennel msn.en Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolvoFH12 Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Egyszer a moziban vártuk az előadást, mire két kiscsaj a pénztárostól kért "két jegycsit a kungfus pandára", mire az megkérdezte, hogy "megbocsáss, micsodát?" Amikor "kukcsit kértek kokcsikólával" végképp nem tudták kiszolgálni őket, mire olyan sértődött grimaszt vágott a túlsminkelt arcán, hogy megért volna egy fotót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Hát barátomm ez valami eszméletlen xDDD Szétnevetem az agyam mikor elkezdem olvasni Én ezen nem nevettem, szerintem nem vicces...szomorú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuoz Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 Nem volt erőm végigolvasni xD De szerintem ez nem cuki, hanem szánalmas o.O ha nem tud beszélni, kussoljon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 5, 2009 Share Posted Február 5, 2009 annak néznék a körmére, aki ezt összehordta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts