Kova17 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Tehát a téma adott......2 netem van.Mindkettő "modemes". Az egyiket kikapcsolták,tehát netezni nem tudok vele de valami ok folytán a CS 1.6-al tudok vele neten játszani! A másikkal ami Vodafone-os mobilnet,nem tudok játszani mert nagy a ping de ezt nem értem miért mikor 2-3 megás a net,és a feltöltése is jobb mint réginek. Amit szeretnék: Régi nettel játszani,közben egy időben vele az új vodás nettel menjen a letöltés a uTorrent-el. Ezt nem tudom megoldani mert akármelyiket rakom alapértelmezettnek akkor a másik kikapcsol,vagyis nem kikapcsol csak leáll teljesen. Erre mit tudtok javasolni?? Üdv,Kova Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4NG3R Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Ezt így egy gépen nemlehet, váltogatásra van lehetőség, de 1 Operációs rendszer alatt, egyidejűleg csak 1 kiszolgáló lehet működésben. De lehet, hogy rosszul mondom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlacy Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Jól mondod..1op...1net. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 A régi netet ami volt, kiakapcsolták, azt töröld!! És csak az új legyen a Vodás net a kapcsolatoknál, meg csak 1 modem menjen. MIdenképp kel hogy bírja a net a torrentet és közben a játékot is, bár van mikor egyes online játékok rendesen belassulnak a torrent miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts