antyg Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 T. Mindenki!!! Elnézést a zavarásért! A suliban ahova járok Mesterséges Inteligenciát tanulok! Egy kis programhoz egy dokumentációt kell írnom! Ezt alábbiakban kell megírnom: "hogy a feladatot a kiírt genetikus és csúcsramászás algoritmus hogyan oldja meg. Először is az algoritmusoknak megfelelő reprezentációt írja le, majd mutassa be a működés néhány lépését ( a módszerek operatorait), és diszkutálja a konvergenciát is (megtalálja-e a megoldást a keresés)." Legyen szíves és valaki segítsen nekem! A feladatot sajnos január 21-ig meg kell küldenem, de nem nagyon, (sőt, egyáltalán nem) értek hozzá ! A megadott mail címen, elérhető vagyok. (antyg.n1@gmail.com) Ha kell el tudom küldeni azt a bizonyos feladatot, és annak forráskódját! Előre is Nagyon Köszönöm! Üdv: Antal Gábor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huncyrus Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Szerintem a legjobb lenne, ha ezt valamely tanároddal beszélnéd meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 az a gond, hogy ezen a fórumon nincs túl sok programozó guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Ezt a programot Te írtad? Ha Te, akkor szerintem nem gond, hogy ezt megcsináld. Senki sem tudja megoldani ezt a feladatot, mert nem ismerjük a programot és szerintem az alapján kellene megírni a dokumentációt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
antyg Posted Január 16, 2009 Author Share Posted Január 16, 2009 Szia Robinho11! A programot nem én írtam, és ahhoz kellene a dokumentációt megírni. Ha szükséges el tudom küldeni mailben bárkinek, aki tudna nekem benne segíteni. Megvan hozzá a forráskód is, ha kell valakinek. Üdv: Anty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Szerintem töltsd fel ide a forrást és az exet, ha valami nagy guru betéved biztos segít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts