RapiD Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Werewolf Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Március 15, 2009 Share Posted Március 15, 2009 Werewolf (L) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Egyértelműen : vámpír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cla Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 inkább vámpír lennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 vámpír Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ex0rcizt Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 félig ember, félig farkas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Április 21, 2009 Share Posted Április 21, 2009 mindkettő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 vámpír! mindenképpen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 spiderman Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayen14 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Vérfarkas )) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Hozzám mind a kettő közel áll, attól függ, hogy melyik film hatása alatt vagyok. Például az interjú a vámpírral-ban csak vámpírok vannak, ott akkor egyértelmű, de az Underworldbe a vérfarkasok tettszenek jobban. Szóval ez nekem dilemma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 18, 2009 Share Posted Május 18, 2009 Vámpir Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragen Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Lycan egyértelmű, valahogy nekem olyan csicska dolognak tűnik, hogy a vámpírok meghúzzák magukat a sötétben és a csatlósaikkal végeztetik a dolgokat... Meg a vámpír, az mindig vámpír, míg a Lycan akár tudja befolyásolni, hogy mikor és hol változik át. Másrészről, a Lycan sokkal karakteresebb, állatiasabb, igazán jól tükrözi a mindenkiben ott rejlő vadállatot ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Vámpír. Az éjszaka urai, bárkit képesek elcsábítani, elegánsak, és van stílusuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Vámpírra, mivel nemtom, sztem nemnézne ki vmi jól egy vérfarkascsaj Csupa szőr, meg minden, nem az én ízlésem Jameg bírom az Alkonyatot+Drakulát Haviszont abból a szempontból nézem, hogy melyik szeretnék lenni, akkor is a vámpír. Hiszen milyen menő már vértszívni és kastélyban lakni? Megasztán a vérfarkasok mindenhol csak a vámpírok csicskái Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farmontread Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Én is a Vámpírra voksolok amikor még bitefight-oztam álltalában az voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragen Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Shyllard: Ezzel a csicskás dologgal kicsit el vagy tévedve xD Nézz meg pár Vérfarkas VS Vámpír filmet... Én 9-et láttam, abból egyben volt ez a csicskás amit mondtál, és az is kb a film negyedéig... Onnantól meg mást nem látsz, mint hogy fröcsögnek a vámpírok... Az egyiknek itt gurul a feje, a másikat épp belezik xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luzi Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 én a vámpír mellett döntök. Jobban szeretem a vámpírokat, mint az embereket, akik átváltoznak farkassá... ha még nem is léteznek ilyenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 Jóvan Dragen, bocs kicsit eltúloztam De azt azért ne tagadd, hogy a Vérfarkasok inkább az agyatlan mészárlás kedvelői, míg a vámpírok inkább kifinomultan osztják a népet. És azért ebből a kettőből melyik a taktikusabb? Naaaa? Persze javíts ki, ha tévedtem, mert elismerem, hogy csak a HP-ből, a Van Helsingből, és az Underworldből ismerem a szőrösebbeket. Jameg az X-Men-es Rozsomák, meg Kardfog, de ők nem számítanak vérfarkasnak ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejjvy88 Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Vempájör - legalábbis az olyan vámpírok, mint a Twilight féle Cullenék... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Augusztus 6, 2009 Share Posted Augusztus 6, 2009 Vérsz*pó egyértelmű, de nem ilyen twilightos hanem keményebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptjacksparrow Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Vámpír. Főleg Drakula. Főleg a Lugosi-féle Drakula (meg a Christopher Lee-s, csak azt még nem láttam ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hestia Posted Szeptember 22, 2009 Share Posted Szeptember 22, 2009 Mindenképpen vámpír lennék!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverp Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Inkább vámpír. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deirgderc Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Egyértelműen vérfarkas! A vámpírok csak egyszerű hullagyárosok, míg a farkasemberek (ha emberre támadnak) minden egyes nyomot eltűntetnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moo019 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Vámpír egyértelműen Imádom a vámpíros könyveket meg a filmeket Amúgymeg barátom úgyis mindig azt mondja hogy az vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piccolacui Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Vámpír akkor,ha nem az új tini divatról van szó..már lassan az agyam eldobom tőle,hogy mindenhol ilyen szar alkonyatos cuccba botlok. :/ Elég gáz,hogy a vámpíroknak a bőre csillog a napfényen, de ez csak egy gagyiság a sokból. Fogadjuk, aki ennyire alkonyatos rajongó, halvány gőze sincs az eredeti Drakula sztoriról... Vérfarkas helyett meg inkább farkasember. Ha már valaki félig farkas-félig ember, akkor ne csak teliholdkor legyen az. Egyéb misztikus lényekre szavaztam, mert igazából nem tudnék dönteni. Mindegyik kategóriában vannak kedvenc könyveim és filmjeim is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicsek Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Nos ha a Twilight vagy az Underworld, vagy ehhez hasonlókat veszünk figyelembe, akkor egyértelműen a vámpírságra teszem le a voksom. DE: ha az Anita Blake könyvsorozatból kéne választani, akkor likantróp (alakváltó), de nem vérfarkas, hanem vérleopárd. A macskákat jobban kedvelem Pussz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Én hozám a vérfarkas jobban huzodik,azért mert father mindig azt mondta hogy farkas leszel mert olyan szörörs vagy xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NagyDave Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Én a vámpírok oldalán állok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts