remixboy Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 (edited) Sziasztok, Noshát:) Multhéten szerkesztettem össze egy kis klippet, amelyben egy K320i halálát nézhetitek meg Ne gondoljatok roszra:) egybe marad! Hogy milyen?? Döntsétek el ti:) Kommentet kérek: ) http://www.youtube.com/watch?v=qse30NadOEU Módosította Március 9, 2009 ARMIN FAN Code tag! [code]link[/code] (Piero) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Ember! Mik azok a simogatások??? Dobd ki a 20.-ról és ha egyben marad akkor strapa. Amúgy beteg vagy. Ilyet tenni egy SE-nal. De azért nem rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Január 13, 2009 Author Share Posted Január 13, 2009 hihi Az nem Simogatás az csak egy olyan izé, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 szeretem az olyan izéket A videó amúgy nem kötött le azi izé viszont hát izéé...jah Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Előtte szépen megmosta, aztán meg hogy dobálta má! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laci65536 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 a régi k700 am durvábbakat kapott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Január 15, 2009 Author Share Posted Január 15, 2009 hosszú kínzás Után Végül Mint egy hülye gyerek,Dobálni kezdtem Jó magasra a telót és azt néztem hogyan esik le Rá egy 10 percre meguntam és Meggyújtottam azt a telót amit a klipbe Láthattatok ,Rá öntöttem kis benzint hogy jobban égjen,És néztem bambám ahogy Éget. Itt a link Visit My Website Visit My Website Jah és ilyen volt Elötte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Nem vagy semmi! Működik még? Nem úgy néz ki a képen mint ami működne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Január 15, 2009 Author Share Posted Január 15, 2009 Működni már nem akart de kiálitási darabnak Jó Néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Aszem annak annyi Komolyan néz ki, kár hogy nincs videó amikor elég, még arra lettem volna kiváncsi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Ez nem volt valami súlyos teszt. Anno a haverom focizott a k700i-jével. És bírta. Egy F500it úgy sikerült lezúznia az egyik haveromnak, hogy fociztunk bitumen pályán és kiment a labda az meg hallgatta a telóján a zenét. A teló maximum 3napos volt. És ahogy bedobta a labdát azzal a lendülettel a telóját is bedobta. A kijelző rögtön fel is adta. Egy Nokia addig bírta míg földhöz nem vágta. De rendesen, nem így simogatva..szét is ment. XD A másik ismerősöm festett, és aztán kereste a telefonját, de nem volt meg ezért felhívta..a telefon meg benne volt a festékes dobozban, valószínűleg bele esett amikor nem figyelt. A telefon egy órát fürdött a zománc festékben. Azóta is jó. Igaz, hogy cserélni kellett a billentyűzetet, meg az előlapot mert azt megkezdte a festék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Január 16, 2009 Author Share Posted Január 16, 2009 Az nem Simogatás már írtam Szegény telcsi Nemsemmi Főleg a Zománcos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Te beteg vagy Olvastam egy fórumon, hogy a csajszi addig hordta a zsebében a Motorola V3-at, amíg valaki rá nem csapott a fenekére és a kijelző be nem tört Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Szegény telefon, te tényleg beteg vagy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby608 Posted Február 20, 2009 Share Posted Február 20, 2009 kül. az nem K320i Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Február 21, 2009 Author Share Posted Február 21, 2009 k510 előlap volt rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Baratnom ha ideges mindent a falhozvag duheben. Altalaban a telefon van keznel De meg mindig mukodik, ahhoz kepest h vagta mar ugy falhoz izombol h 3 fele repult a telo, nemegyszer Amugy neki is 320i van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smile_221 Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 Tök jó láttuk a hülye fejét kétszer a videóban... a videó fele sötét és kúrvára unalmas az egész. idegből falnak vágom a telefont amikor ideges vagyok.. szét is esik.... de ennek mi értelme volt? gyökér... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts