bazsiking78 Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 hello segitség kellene!olyan magyar programra lenne szükségem amivel 1 kiválasztott kép hátterét tudnám átalakitani.az embert valahogy kivágni és beilleszteni másik háttérbe.ha tudsz olyan oldal is kéne amin sok-sok háttérkép van.elöre is köszi 1 kezdö gépes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 nos hogy magyar... khm... inkább ajánlanám az angol photoshop cs3-mat, eddig szerintem a legjobb. hátterek keresésére gugli a barátod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Az elkészítést pedig itt megtalálod. http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6052525 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazsiking78 Posted Január 13, 2009 Author Share Posted Január 13, 2009 nos hogy magyar... khm... inkább ajánlanám az angol photoshop cs3-mat, eddig szerintem a legjobb. hátterek keresésére gugli a barátod köszi probálkozom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Hali! Nekem olyan gondom lenne, hogy tegnap csináltam pár képet és fényesek lettek. Túl sok volt a vaku fénye. Nem tudnám valamilyen programmal ezt kiküszöbölni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Photoshop-ban meg tudod oldani. Kép-korrekció menüpont alatt találsz több ilyen eszközt is hozzá. Más programot nem tudok mondani, de biztos létezik egyszerűbb is ha a Ps -hez nem értesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts