Turi01 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Tegnap néztem a myvipet és elég érdekes dolgokat láttam sry de képeket nemtok rakni 1: Mindenki ismeri Achmedet és a silence i kill you dumáját. nah myvip: Silence i kill you!!-Gyere te is öld meg a csendet by Jamba.hu 2: Van ugye ez a japán egér vagy nyúl vagy mittom én akit Pucca(lol)-nak hívnak myvip reklám: Játék Cuppával 3: Talán ez már volt: Van-e rosszabb, mint ha meghalunk.IGEN ha céges ügyfelünk hal meg ..... 4: Meg a Crystal-Karácsonyos hirdetésen Kasza Tibi szemei kicsit egymást nézik xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Ez menő ... ... a jambásat olvastam ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Február 1, 2009 Share Posted Február 1, 2009 nemtom melyik okos lehetett de a jambás az tényleg nagyon üt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
remixboy Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 XD' a Jamba-hihi, ez teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Az 1-es 2-essel már találkoztam.. sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 gondoltam nem nyitok új topicot neki, de berakok egy újabb gyöngyszemet... akli a harmadikat kitalálta, annak gratula aki tud, az tegyen még be pls Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Jamba mindig is ilyen volt meg ilyen is lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 gondoltam nem nyitok új topicot neki, de berakok egy újabb gyöngyszemet... akli a harmadikat kitalálta, annak gratula aki tud, az tegyen még be pls Aztaaa a "C" válasz az nem semmi...xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 A Jamba-s mindent üt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts