havlix Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Nem sokan ismerik sajnos a Mac Os X-et... elsősorban azért mert az Apple drága. gondoltam azért szólok néhány jó szót róla =) lassan 3 hónapja használom a Macbook-om és csak jót tudok róla mondani. az oprendszer gyors, nem eszik annyi memóriát mint a windóz és ezerszer szebb kezelőfelülete van. bárkinek mutattam aki még nem látott macet - és csak a windózt ismeri és anélkül hogy picit is utána nézett volna rávágja hogy "windóz a legjobb" - totál oda volt hogy Fúú Meg AAAH! DESZÉP DEJÓ stb. XD ráadásul OS Xből tudom futtatni a windows simán. EGYSZERRE! és ami nem utolsó hogy NINCS rá vírus, nem fagy le. jah és nem szoktam kikapcsolni... és tökéletesen megy. a linux is nagyon tetszik, most ismerkedek vele, persze ezt is Os Xből futtatom. nézzen utána Youtube-on akit kicsit érdekel aztán gondolkozzon el azon hogy mitül is olyan jó az a ablakos izé ami xp, újabban vista néven terheli a gépét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoome Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Nick igazad van. Linuxnál nincs jobb rendszer....... én is 3 éve Linuxot használok,és nagyon is összehaverkodtam a kis pingvinnel.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 havlix: Nekem is tetszik az OSX felülete, ami taszít, az a gépek ára ahhoz a gyenge teljesítményhez képest, amit adnak. (a számok nem hazudnak..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zozi™ Posted Január 16, 2008 Share Posted Január 16, 2008 mind a 3 jó a maga területén! úgyhogy mind a 3 jó! és a legjobb az ha eltalálod azt amire neked szükséged van és nincs feleslegesen leterhelve a rendszered! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Január 18, 2008 Share Posted Január 18, 2008 Windows van fent.De a linux azért jó mert nics rá vírus. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Lehet hogy a Linux jobb,de nekem Windows van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Winfos... De csak mert nincs kedvem mással szenvedni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 Mint iMac tulaj, egyértelmű, hogy Macintosh Forever! Gyors, nincs kék halál, se lefagyás, és ár-érték arányban is messze előzi a sima pc-ket. Főleg most, hogy kidobták a 3,06GHz-es Intel Core 2 Duo-osokat 4GB RAM-mal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 hát én ubuntut és xp-t is használok,de a mac a favorit,kár h anyagiak miatt nem engedhetetm meg magamnak.de után linux(ubuntu)és csak után a windows... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 mivel csak XP-t használtam eddig és mivel csak azt ismerem ezé az XP-re szavaztam XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 a winfoson több minden megy és egyszerűbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Windows ezt ismerem, erre szavaztam Linuxal találkoztam 1-2 -szer mikor xp-t kellett rá rakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Inkább Windows mert a Linuxot utálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Linux... múlt héten kedden feltelepítem az XP-t, csütörtök reggel kapcsolom be és nem indul... megfagy a bejelentkezésnél Ennyit ér a lófos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0123jani Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Hello! Hát jóhogy a Microsoft Windows! Azért használom ezt, mert a Linuxra nagyon nehéz felrakni egy drivert és egyéb programokat, meg nem megy rajta egy csomó dolog. Ezért használom a jó öreg Microsoft Windows-t néha XP, de néha Vista. Mindig váltogatom:S:D:P Nemsokára kijön az új Windows Vienna (7) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Windows ... TÖbbit nem is nagyon ismerem .. szal véleményt sem tudnék mondani róluk .. Mikor vettem az új gépem azon volt Linux ... de azt se tudtam mit csináljak vele ... gyorsan format c .. azt föl az XP ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
j-cool Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Szerintem Macintosh. Használtam Windowst, de fagyott és lassú volt. Bár ez felhasználói területtől függ, ha csak egy két dolgot csinálsz Windowson és néha karbantartod eszetlen gyors. Mióta megvettem a MacBookot egyszerűen pazar minden főleg most Leoparddal. Minden (kivéve a játék,mert az nincs) sokkal könnyebben és gyorsabban elvégezhető rajta. Ha ráérzel a Mac OS X lényegére kezes és praktikus oprendszerré válik. Olyanná amit mindig is szerettél volna. Bár egy két dolog nem tetszik pl. néhány beállítást csak parancssorból (Terminal) tudsz elvégezni. Ár/Érték arány? Számoljátok ki vegyetek olyan méretű és teljesítményű vasat mint a MacBook,iMac vagy bármelyik Mac. +Az árba kalkuláljatok bele egy Windows Vista Ultimate op.rendszert (mert talán annak a legkissebb a lemaradása az OS X-hez képest) és egy iLife-hez hasonló programcsomagot vagy progikat-ugyanis ezeket is tartalmazza az ár-. Nektek mennyi jött ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 A legstabilabb:Linux Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Mivel eddig csak Windows-t használtam, és a többit nem nagyon ismerem, ezért Windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Én Windowst használok, de volt szerencsém Maci bácsihoz, és nagyon jó, ezért Mac ra szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufko Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 én a MAC-re szavazok, mivel sokkal biztonságosabb bárminél (csak winfosra írnak tetű vírusokat), és sokkal szebb a kezelőfelülete a vistánál... annyi a hátránya, h PCre nem lehet feltelepíteni, és drága a gép hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 A linux ubuntu a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Windows.. fut rajta minden... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 alap hogy Windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Windowst használok, Linuxot csak láttam de nem jön be annyira. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cscscs Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 osx-et senki se használ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 hát vindószt...de nekérdezd h miért... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Amíg a programok 95%-át a Windows alá írják, addig maradnak az ablakok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 hááááát egyértelmű szerintetek mi???? hááát jó hogy a windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts