kita100 Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 szerintem windows mert azon lehet a legjobban játszani és arra a legtöbb program. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizzzy Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Legjobb!? Olyan nincs... De ha már választani kell akkor Windows... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Szerinem is Windows! Egy olyan szemelynek aki otthon van jacodik, filmezik, zenet hallgat, internetezik jo nagy hulyeseg lenne Linuxal bajlodnia!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 biztos igazad van de még nincsen eléggé elterjedve ugyhogy maradok a windows nál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 a kérdés adott! melyik a legjobb oprendszer?? Szerintem a Linux a legjobb, én azt is használok (Ubuntu Linuxot), és teljesen megbízható, semmi gond nincs vele, bár a Macintosh-t még nem próbáltam Macintosh-t még nem láttam. Linuxon dolgoztam. Sokkal stabilabb mint a Windows, viszont annak aki arra használja, mint én + itt a többség, annak szerintem mindenképp a Windows a nyerő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 mind a háromnak megvan a maga előnye, próbáltam is őket, de mivel tartósan a wint használom, arra szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 ezt nem lehet behatarolni mindenkinek az tetszik ammit hasznal! egyik se hasonlit a masikra kulonbozoek ... tehat mindegyik jo a maga fajta`ja`n .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yayo Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Windows párti vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Nos tényleg mindenkinek az tetszhet amit használ és megkedvelt. Én már sorba kipróbáltam sok oprendszert,nem kevés ideig használtam őket. Arra jöttem rá,hogy maradok én a jó öreg Windowsnál.Nekem nincs tőle jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Windows! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traubisoda Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 pedig msotmár egy linuxot is annyira egyszerű használni mint egy windowst Ubuntu volt kinn pl Hegyalján, csináltak internetsátrat ahol ubuntu linux votl a gépeken ,és az ebmerk gond nélkül neteztek rajta volt akihez odamentek és megkérdezték h használt-e már linuxot és mondta h még életében nem is látott, akkor közölték vele h most azon netezik http://ubuntu.hu/cikk/hegyalja-fesztival Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heyman8909 Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 az a baj, hogy sok lamer arra szavaz, amelyiket használja, és nem arra amelyik a legjobb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Windows!és XP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViiCTORiiUS Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Term Windows mivel lami vagyok későbbiekben majd tervezek átállni linuxra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardSanyeee Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Windows, ezzel kompatibilis a legtöbb progi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 XP SP2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 windows használok de nagyon szeretnék Linuxra áttérni, csak a netkarim nem kompatibils vele, és így már lesz@rom mert nincs se kedvem se időm vele játszani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Windows, ezzel kompatibilis a legtöbb progi legalább hülyeségeket ne beszélnétek.. egy hete szedtem le ubuntut helyhiány miatt (windows mellett volt) eleve ezt a gépet csak játékra használom notira persze linux kerül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 A Windows-zal kompatibilis a legtöbb szoftver! Én is Windows-t használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Windows használok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas RC Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Windows: 1.) Ehhez szoktam hozzá. 2.) A szerver programokat ( Apache, Serv-U, stb. ) windowson egyszerűbben betudom állítani, mint Linuxon. 3.) Sok program windowsra készült. 3érv a windows mellet. Egyébként ha az lenne a kérdés, hogy szerverre milyen op. rendszert tennék fel, akkor Linuxra szavaznék . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wowjatekos Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 winem és linuxom is van. nem lehet eldönteni melyik a jobb. kinek mi. winfos játékra van linux meg egyéb más dologra. ha játszani támad kedvem átmegyek winfosra ha meg vb-zek vagy általános netezés akkor linux Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Windows. Mást eddig még nem is használtam és lehet nem is fook. Megszoktam már ezt a mocskot és amire nekem meg legtöbbünknek kell, arra megfelel tökéletesen. Futnak alatta a játékok, programok, programnyelvek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qszez Posted Október 7, 2007 Share Posted Október 7, 2007 Kényszerből winfos, sajna a tanórán is winfoson tanulunk....nehéz átültetni az officeról tanultakat openofficera.... De a linuxot pártolom, mert többet tud, minden benne van ami kell! Persze, aki játszani akar, vagy mindenféle kis programot feltelepíteni feleslegesen....annak nem tetszik. Na meg annak se tetszik, aki nem ért hozzá! Igaz valóban bonyolultabb, de a világért se adnám fel, hisz én gondolkodó lény vagyok, nem foghat ki rajtam! Haverom fikázta a linuxot, mert ha full feltelepitek mindent, akkor mekkora helyet foglal....hehe most telepiti a vista ultimatet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 A három közül melyik a jobb...? Nem tudnám megmondani, mindenki más miatt választotta az operációs rendszerét. Nekem volt már Linux, de sajnos nem mélyedtem bele a rejtelmeibe, úgy gondolom nem okozna gondot, ha ezt kellene megszoknom. Windows XP van a gépen, mert használok egy-két alkalmazást, ami csak ebben a környezetben fut. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 Már szavaztam, de van egy új ígéretes versenyző (nem lesz olyan elterjedt, mint ezek közül bármelyik, de sok jó tulajdonsága van): PC BSD -Stabil, mint egy Linux (merthogy FreeBSD, azaz Unix alapú) -Kompakt mint egy Mac (hasonlóan FreeBSD alapú, mint a Mac OS X) -Programokat egy kattintás telepíteni, mint a Windowsban (PBI fájlok, igaz h más Linuxoknál is ott az rpm ill a deb vagy apt-get-tel sem nehéz, de akkoris jó tulajdonság ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 Hi! Azért a Winfos, mert azt használom, és azt ismerem!Jó ez nekem, legalább van mit szidni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haxi Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 xp meg a vista párhuzamban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts