Vadócka Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Windows-t használok. Minden progi megy rajta, a linuxon pedig... , tehát én maradok egyelőre a jó öreg windows-nál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroCool007 Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 Megszokásból Win, meg mostanában a kék halál is kerül, prószáltam én is egyszer a pingvint, de valahogy nem jött be, mondjuk az két-három éve volt azóta biztos sokat változott Szasztok! Cáfolok! Linux. Linux alá mégtöbb cucc van. OpenSource projectek milliói mindenhol. Windows-os cuccok egy WINE nevü emulatorral majdhogynem gyorsabban futnak mint Mikrofos rendszereken. Továbbá Rendszerekez üzemeltetek, és meg kell vallani, nincs jobb oprendszer a szerveralkalmazások futtatására. Grafikus felületei cserélhetőek, sokkal több megjelenítési témával, mindegyiket annyira modosithatod amennyire jolesik. Ha bejonnek a bengálik (fuckabathok) akkor nem viszik a gepedet, csak annyit kell mondani, hogy LINUXOM WAN es a tobbit el sem kell mondanom. Egyebkent tudtok olyan progit mondani, aminek nincs linuxos megfelelője? Szóval a szavazatomat a LINUX mellett teszem le. by: Paál Gyula paalgyula@gmail.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Windows...Linuxot még nem próbáltam,de a híreknek hiszek és így marad a havi egyszeres formázás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopa1 Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Windows, de csak a játékok miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 hmm mindenki windows felhaxnáló? akinek biztonság kell vagy programozni akar használjon linux-ot!!!!!! Én mondjuk utálom a win-t, de azé van fennt nekem a win hogy játxak rajta de csak ezért Amúgy LINUX EVER!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 lehet h a vidóz a xar, de nem lehet nélküle élni esetleg mac, de az mindent ver Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 windows...azért mert szinte minden ezt támogatja...amúgy szivesen kiprbáltam volna a linux-ot de az előbb leirtak miatt nem próbáltam ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey1988 Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 Ez butaság, tessék csak kipróbálni. És az én tanácsom: mielőtt kipróbálod, azelőtt használd windowson pl az x-chatet irchez, amsnt msnhez, firefoxot böngészéshez, és a thunderbirdöt levelezéshez. Ha már megszoktad ezeket windows alatt, akkor nem lesz minden olyan hihetetlenül új linuxon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 Windows (XP-t),nem egy csoda cucc de jobb mint a Pingvines Linux Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 Egyértelmű hogy windows... Sokkal több programmal kompatibilis (a linux szinte semmivel) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 hát sajna hogy igy vélekedik pár ember..mindennek van linuxos megfelelöje pl. progik közt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suse Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 Ákhem, mond egy pár progit aminek szerinted nincs linuxos megfelelője! Még windowsos cuccokat is simán futtathatsz linuxon wine-al vagy cedegával. Max. játékokat tudsz mondani amik nem mennek linuxon, azt kész. A másik gond ha ugye a microsoft és más szoftvergyártók komolyan vennék a jogtisztaság ellenőrzését, akkor szerintem te most nem nagyon fórumoznál itt velünk, bár fene tudja végül is egy jogtiszta xp/vagy ne adj' isten vista/, pár játék, mondjuk egy photoshop, normális full tűfal+ vírusírtó, office biztos kijönne olyan 3-400e Ft-ból az meg nem olyan nagy pénz, ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 WINDOWS!! Linuxot probáltam de nem igazán nyerte el a teszésem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 25, 2007 Share Posted Március 25, 2007 ablak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 windows vista, a linuxot még nem nagyon ismerem de biztos jó, de én inkább a megszokott Windows-nál maradok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MustaphaOnE Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 Én is winfo$t használok de kiváncsi vagyok a Linuxra is sok jót hallottam róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hinar Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 WINDOWS, Linuxot még nem próbáltam!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 ha a Linux-hoz gyártanának egy normális programot akkor tuti azt használnám, mivel h. a windows egy nagy SZ*R Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 Windows, álltalános használatra és játszani mehfelel. Linux, a profik oprendszere és én még nem vagyok az, de majd egyszer kitanulom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 Windows XP!! Azért mer' nekem már 3-4éve megvan és csak 2x fagyott le totálisan!!!! És hülyeség hogy fél évente újra kell nyomni!! csak ismerni kell a töredezettség ment. +a Scandisket!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Windows Vista nem szar a Windows csak érteni kell hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee100 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Én mostanában nagyon vacilálok a Linux és a Windows között. Mindkettőben vannak jó, és rossz dolgok is. Úgy néz ki, hogy most már minden napi használatra is Linuxot fogok alkalmazni, mert jó, stabil, tetszik, és egy tucat emulátor van hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszo153 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 én a windowsra szavazok mert még a linux ki se próbátam a windowsból már kipróbáltam mindent kivéve a vistát mert azt mondják hogy szal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Egy autós hasonlat: a linux nem vezet helyetted, csak a kezedbe adja a kulcsot, onnantól te irányítasz, ha jól vezetsz, akkor sokkal többet kihozhatsz belőle, mint amire az automatapilóta képes, de ehhez az kell, hogy tudd vezetni. Na ez nagyon tetszik :) Amúgy én is Windows használók de párszor volt már Linux a gépemen csak sose volt annyi időm,hogy jobban kitanuljam de ameddig fent volt szembetünő volta külőnbség.Windows csak azért van hatalmon mert mindengol az tanitják és legtöbb dolgot arra írnak. De mért is ?? Talán azért mert a Microsoft egy nagy cég és fizet azért,hogy Windows-ra írják a progikat,játékokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Május 20, 2007 Share Posted Május 20, 2007 Windows.Én meg vagyok elégedve,nincs gond vele.Egy darabig rá voltam indulva a Linuxra,de ez csak két hónapig tartott.Nem igazán nyerte el a tetszésemet. Soha nem tudom megérteni azokat az embereket akik szidják a Windows-t, szerintem abban van egy olyan dolog,hogy "csakazértse" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 a kérdés adott! melyik a legjobb oprendszer?? Szerintem a Linux a legjobb, én azt is használok (Ubuntu Linuxot), és teljesen megbízható, semmi gond nincs vele, bár a Macintosh-t még nem próbáltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 én még a windows-on kivül semmit nem próbáltam a kérdés az hogy a másik kettőhöz vannak e programok mert szinte mindent windows-ra irtak nem vagy tévedek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==Tryallevi==-- Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 jannussz: Linux-ra is van mindenféle program, szinte minden windows-os proginak van linux-os változata Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts