Raziel#666 Posted Február 26, 2006 Share Posted Február 26, 2006 Kevés cucc van Linuxra sajna, majd ha több lesz átgondolom, addig Win4ever. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma187 Posted Február 27, 2006 Share Posted Február 27, 2006 Windóz, de szerintem pár pár év és a linux átveheti a vezetést ha kicsit felhasználó barátabb lesz, és sok progi fog rajta futni, de állítólag egyre több megy rajta! Kell egy kis programozói tudás meg kell a linuxhoz (ezt nem tom, mert nem használtam sokat, csak mondták ) Majd kiderül mi lesz Egyenlőre windóz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
victorius Posted Április 15, 2006 Share Posted Április 15, 2006 Háát igen. Én is a Windowsra szavazok. Arra gyártanak midnent, kivéve amit nem A Windows azzal dicsekedhet hogy sokan másolják mert sok progit gyártanak rá A linux meg egyszerűen a biztonságára alapozhatja eddigi sikereit. Megnézed a szerverek 90%-án linux van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Április 15, 2006 Share Posted Április 15, 2006 Ja tényleg a Mac-et mér hagytad ki, Thomas? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 17, 2006 Share Posted Április 17, 2006 Én windows használok de csak azért mert az van fenn a gépen hogyha a programokat linuxra irnák akkor inkább linuxot használnék....ez biztos a linux egy sokkal jobb op rendszer.......a windos sz*r legalábbis nálam mindig kifagyok érdekes módon linux alatt sose történt ez velem akármit csináltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varázsló112 Posted Április 19, 2006 Share Posted Április 19, 2006 Windows nekem egyszerűbb a használata.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 22, 2006 Share Posted Április 22, 2006 Ha legalább annyi játék és progi kompatibilis lenne a linuxszal mint a windowsal akkor valószínüleg a linuxot használnám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 én főleg windows-ot használok de a másik gépen linux van de azt egyáltalán nem tom kezelni...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
riska Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 Windowst használok, és azért mert a linux otthoni felhasználásban gyerekcipőben jár. Driver hiányról nem is beszélve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 Én igaz h Winfost használok, de sztem a Linux YObb. nekem régebben a SuSE9 volt fent, és én nekem nem volt vele különösebb gondom, azt se igazán mondhatnám h sokkal lassab lett volna mint a win, pedig nincs 1 csúcsgépem (sajna). Ami meg a játékokat illeti, van már működö winfos emulátor játékokhoz (nevet ne kérdezzetek már nem emléxem), 1 csóka épp a Battlefield 2-t tolta Linuxon vele 1000rel meg még pár stuffáról is volt kép csak azokra már nem emléxem. Sztem ha Bill G*ciék nem teszik biztonságosabbá/gyorsabbá/MEGBÍZHATÓBBÁ a Winfost, akkor keresztet vethetnek az "uralmuknak". Szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Április 24, 2006 Share Posted Április 24, 2006 Ha legalább annyi játék és progi kompatibilis lenne a linuxszal mint a windowsal akkor valószínüleg a linuxot használnám. eggyetértek.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Én maradok a Windowsnál!!! A 98 mondjuk igazi ,,jégkorszak volt", rendszeresen fagyogatott, a 2000 az már sokkal stabilabb, az XP pedig szinte sose ,,kékül el"! Egyébként a kezdetektől fogva Windowsozom; általánosban a 3.1, gimiben a 95 és a 98, az egyetemen pedig a 2000 állt rendelkezésemre. Most leginkább az XP-t használom! Egyszóval nagyon megszoktam a Windowst! A programok, játékok többségét meg tényleg Windowsra írják! Az UHU-Linuxot volt szerencsétlenségem kipróbálni, finoman szólva nekem nagyon nem jött be! Mondjuk az tényleg igaz, hogy a Linuxból sokféle disztribúció létezik még az UHU-n kívül (Fedora, Ubuntu, SUSE, SuliX, Mandriva, Knoppix, Black Panther + f@sz tudja még milyenek), de valahogy nincs kedvem kipróbálni azokat! Nekem megfelel a Windows 2000 és az XP! Ja, és a Microsoft Office szerintem sokkal jobb, egyszerűbben kezelhető, mint a Linuxok többségéhez mellékelt OpenOffice.org! Na, vége a szófosásomnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 (edited) Talán mert az nem PC-s oprendszer? Húú jól lemardtam eről a HSZről. De sebaj. Akkor Aplle már én is keverem a kettőt. Módosította Június 20, 2006 Raziel#666 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aradi Gábor Posted Június 21, 2006 Share Posted Június 21, 2006 Windows-t használok! a Linux stabilabb, de inkább server gépeknek jó! és az se mellékes h szinte semmien game nem megy linux-on. pl. CoD2, WoW, stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Az én véleményem a windowsról, hogy sajnos ez a legelterjedtebb, de a linuxot ha jobban szemügyre vesszük sokkal megbízhatobb és stabilabb és nincsen rajta annyi vírus... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Sztem ez egy hülye kérdés. Attol függ mire kell a gép. Mert ha hálozathoz kell, akkor szervernek a legjob a Linuxot futtató gép. Ha játékra, filmnézésre, meg minden ilyen egyébre akkor sztem a Windows. Igza Linuxra játék amugy is nagyon ritkán van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityuu Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 windows mert ezen a programok jobban futnak de linuxot akarnék csak azon sok dolog nem fut rendesen ami windowson igen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satomi Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Én naná hogy a Windows-ot használom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 Egyértelmü nincs is összehasonlítási alap a linux saját fejlesztásü nyilt forráskodú program. A linux állítólag jobb szervernek. nem tagadom és nem cáfolom mert nem ismerem. De a wonben már eligazdom 95 óta megvolt mind és nem célom váltani. Pláne hogy a linux kezelését ujra meg kellene tnaulni. Nekem meg ilyenekre nincs idöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 (edited) Amugy meg a programok 85% a windowsra íródik szóval a linux nem a legjobb választás. Játékok terén sem. Módosította Július 25, 2006 biohazard Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil85 Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 sok lama winfosos ,én is hasznalom nem mondom,de indoklasnak csak annyit mondanek olvasd el a linuxos forumban a felvilagosito cikket es ha elgondolkozol kicsit te is rajossz,h neked mi a jobb nekem a Linux. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Többségében Windowst használok, de van a gépen Debian is. A saját operációs rendszerednek érezheted a Linuxot, az ingyenes/nyílt forrású programokkal könnyedén összerakhatsz egy Windows-zal majdnem egyenértékű rendszert (én Windowson is ugyanazokat a programokat használom, mint Linuxon: OpenOffice, Opera, GIMP, stb), csak a játékok és a speciális (kiadványszerkesztés, matematikai, stb) programok terén van lemaradva, de az átlagfelhasználónak teljesen megfelel, ha nem úgy áll hozzá, hogy ez olyan mint a Windows, mert teljesen más és akkor biztosan csalódni fog benne. Csak egy kis kísérletezőkészség és utánaolvasás kell, aki nem akarja ezt vállalni vagy olyan programokat használ, amiknek nincs linuxos megfelelője és kényelmetlen a dualboot, az maradjon a Windowsnál, amikor eléd rakják a kész (legalábbis ők így gondolják ) rendszert és használja azt. De aki szeretne egy stabil, megbízható, ingyenes rendszert és nem ijed meg a problémáktól, hanem inkább kihívásnak érzi a megoldásukat, annak nyugodtan ajánlom, hogy próbálja ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarka Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 (edited) Windows-t használok nekem ez bejön nem kívánom lecserélni igaz még soha nem próbáltam ki a linux-ot, de a saját gépemen biztos hogy mindíg windows lesz! Azért is, mert valóban szinte minden csak windows-on indul el! Módosította Augusztus 6, 2006 Tarka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 A LINUX AZ TÉNYLEG SZAR, SEMMIT NEM LEHET VELE KEZDENI, SE JÁTÉK, SE SEMMI, DE VISZONT BIZTONSÁGTECHNIKAILAG EZ A TÖKÉLETES, ÉN AMÚGY A WINDOWST HASZNÁLOM, EZ AZ ELTERJEDT, BIZTONSÁGILAG FIGYELNI KELL, MERT KIKEZDHETŐ, DE VISZONT MINDENT BÍR! SZIPI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLSoft Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 (edited) Winre szavaztam, pedig utsálom... Sztem a Li8nux sokkal jobb, gyorsabb, és nehezebb vírust írni rá... Módosította Augusztus 7, 2006 Krisy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crossboy Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 windows Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 (edited) Windows. Mert azt használom. És mert az az elterjedtebb és Linuxra nehéz lenne azokat a programokat megtalálni amik most fennvannak nekem. Módosította Augusztus 10, 2006 bimbambu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 Nem flame, de mennyi ideig használtatok linuxot? 5 éve használok linuxot és 10 éve windowst, a játékokon kívül nem találkoztam olyan problémával, amit ne lehetett volna mindkét rendszeren megoldani. De a Linux nem Windows, aki nem szeretne Linuxot használni az ne használja. Az ilyen alaptalan kijelentésekkel lehet, hogy azoknak a kedvét veszitek el, akik szeretnék megismerni és tényleg tetszene nekik. A linkelt cikk már régebbi, a grafikus felületek újabb verziói egységesek (a GNOME és a KDE) és egyes disztribúciók akár a tömeges desktop felhasználásra is készen állnak, olyan jó minőségű ingyenes szoftverek tömegeivel kiegészítve, amelyek többségének Windowsos megfelelőiért fizetni kell. Mindössze egy kis időt és energiát kell szánni a megtanulásukra és nem úgy kell hozzáállni, hogy ez egy pót-Windows. Egy autós hasonlat: a linux nem vezet helyetted, csak a kezedbe adja a kulcsot, onnantól te irányítasz, ha jól vezetsz, akkor sokkal többet kihozhatsz belőle, mint amire az automatapilóta képes, de ehhez az kell, hogy tudd vezetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Cipriani Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Sok láma Windows-os. Csak az mondja a Linuxra, hogy szar aki nem tudja használni. Windowsos programok futtatására ott van a Wine, Windowsos játékok futtatására ott van a Codega. Én 2 évig használtam Windows-t annyi nekem elég is lett belőle, most csak Parallels-en van fent. A Mac OS X meg már ezerszer jobb, mint a Windows. Nekem 10.4.8 van, és MacBook Pro. Szerintem a Mac OS X-et és az ubuntu-t mindenkinek érdemes kipróbálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 AZ egyik számtektanárom a linux egyik programozója volt,csak sajna elmet a sulimból, mivel nem bírta a két munkáját összeegyeztetni, elmagyarázott pár dolgott a linuxról. Jelenleg án vindózt használok, mivel sok progrram amit használok csak ezen fut, de akinek egy stabil oprendszer kell az használjon linuxot Miért jobb a Linux a Windosnál, mert befagyott ablakot mindenki látott már, de befagyaott pingvint?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts