Thomas Posted Augusztus 28, 2005 Share Posted Augusztus 28, 2005 Te melyiket használod és miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
THX Posted Augusztus 28, 2005 Share Posted Augusztus 28, 2005 windows-t használok de szerintem a linux jobb mert felnyomtam a 9.3-at, csak az a gond hogy nem megy szinte semmi linuxon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[SW]Csaba Posted Augusztus 28, 2005 Share Posted Augusztus 28, 2005 microsoft mert jobb és könnyeb és több cuc van arra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Augusztus 28, 2005 Share Posted Augusztus 28, 2005 Megszokásból Win, meg mostanában a kék halál is kerül, prószáltam én is egyszer a pingvint, de valahogy nem jött be, mondjuk az két-három éve volt azóta biztos sokat változott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Szeptember 3, 2005 Share Posted Szeptember 3, 2005 ...engem viszont nem kímél mostanában! gyakran látogat el a kék kaszás ... de a kérdesre válaszolva: vindóz, ez van ezt kell szeretni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limahl Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 Én már próbáltam a Linuxot, de valahogy nem nyerte meg a tetszésemet. Na meg persze kevés rá minden pl játék. Ahogy elnézem, és a véleményem szerint ez a rendszer a kocsmai zenegépek és az otthoni irodai munka megoldására alkalmas.A vírusokat nem erre fejlesztik hanem a Windowsra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
charna Posted Szeptember 4, 2005 Share Posted Szeptember 4, 2005 hát attól függ ki mit akar csinálni. programozáshoz inkább pingvin, az összes többihez meg windóz de ha meg vki linuxot akar, de játszani is szeretne akkor vagy tegye fel mindkettőt, vagy windows/linux emulátort. de szerintem is a kis Bill munkája... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasz Posted Szeptember 5, 2005 Share Posted Szeptember 5, 2005 DOS is the BEST Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Szeptember 5, 2005 Share Posted Szeptember 5, 2005 Windows, de csak azért, mert ez van elterjedve. Amúgy meg útálom, mert kb. minden 3. hónapban újrakell telepítenem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
slipknot1415 Posted Szeptember 6, 2005 Share Posted Szeptember 6, 2005 nem tom hogy mi a különbség a windows és a linux között de sztem a windows jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
holmag Posted Szeptember 8, 2005 Share Posted Szeptember 8, 2005 Windows, mert a Linux az x*r! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Szeptember 8, 2005 Share Posted Szeptember 8, 2005 A Linux a mezei felhasználók számára lehet hogy sz@r, mivel fucsa lehet a Windóz után, főleg ha először használják, de ahhoz nem férhet kétség, hogy jó néhány szempontból sokkal jobb a Linux. Elég csak pár szervert megnézni, és mi fut rajtuk? Na mi? Linux! És nem azért, mert teljesen ingyenes (vásárláskor csak a DVD-t a CD-ket, meg a jó vaskos könyveket meg a dobozt kell kifizetni), hanem azért, mert 1000szer stabilabb és megbízhatóbb, mint a Winfo$. Aki ért hozzá, annak egy profi eszköz van a kezében. Sok felhasználó csak azért retten el tőle, mert kicsit más, mint Billi fiú op.rendszere. Ha csak egy kis időt szánnának a megismerésére a kételkedők, szerintem ők is megkedvelnék. Érdemes kipróbálni, ajánlom az Uhu-Linux-ot (letölthető innen: UHU-Linux v1.2 LIVE (HUN) ), kezdők számára jó kiindulási pont lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limahl Posted Szeptember 8, 2005 Share Posted Szeptember 8, 2005 Igazság szerint a Linux megbízhatóbb mint a Windows, csak sajna mégis valami miatt még se olyan.Én is ki próbáltam de valahogy mégis olyan más. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fruboka Posted Szeptember 8, 2005 Share Posted Szeptember 8, 2005 én windowsot használok, de a linuxot is kipróbálnám szavazni nem szavazok, mert a Linuxot nem ismerem és addig amíg nem ismerek valamit nem tudom eldönteni, hogy jobb-e az, mint amit ismerek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefuka Posted Szeptember 10, 2005 Share Posted Szeptember 10, 2005 Én megszokásból használok Windowst. A melóban is az van, a játékok is erre vannak írva, ráadásul lusta vagyok újat megtanulni. Jó ez nekem. A kékhalálnak mindíg valami oka van, nem mindíg az op.rendszer a hibás. Nálam az alaplap hibájából volt sokszor ez a kék rettenet de szerencsére kiszürtem a dolgot, megjavítottam az alaplapot és azóta nem volt dolgom vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rackteam Posted Október 6, 2005 Share Posted Október 6, 2005 Windows, mert Linuxot még nem használtam, meg nem is ismerem! De már gondoltam rá, hogy meg kellene próbálni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aek Posted Október 11, 2005 Share Posted Október 11, 2005 Játék+Photoshop+Meló = WinXp Net+Levelezés+Próbálkozás a Linuxszal = UHU 1.2. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted Október 19, 2005 Share Posted Október 19, 2005 Windows, mert a Linuxot nem vágom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coolfox Posted Október 31, 2005 Share Posted Október 31, 2005 sima felhasználónak windóz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Egyetértek Nickkel, amúgy megjegyezném h a protect is linuxon fut Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chees01 Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Egyenlőre Windows használom, de már próbálkozom a pingvinnel, ( a cégnél a mail server linuxos ) nem árt érteni hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 A windoz de csak megszokasbol s mert nincs olyan progi ami nem indulna el rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 ha lehetne akkor teljesen mást használnék mint a windows és a linux!próbáltam mindent de mindegyikkel van probléma!de mondjuk ez üzlet mert ha csinálnak egy tökéletes op rendszert aminek nincs hibája akkor ki venné meg az újjabb verziót??mondjuk ki vesz ilyeneket?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Windowst hasznalok mert jatszani megicsak azon lehet rendesen! Meg mar ugy megszoktam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolen Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 A linux jobb, ennek ellenére Windowst használok mert sok progi van ami linux alatt nem megy. De gondozok azon hogy az egyik vinyon linux a másikon meg vmelyik windows lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3C$K3 Posted Január 2, 2006 Share Posted Január 2, 2006 Csak azért szeretem/használom a Windows-t, mert a progik/játékok 98%-a megy rajta. A Linux-on csak kb. 50%-a megy... Mondjuk már egy csomó egerem+billentyűzetem megbánta, hogy Windows-t használok, mert a KÉK HALÁL követketében kicsit ideges lettem...tök idegesítő, ha nem tudod mi a hiba, de mégsem történik semmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Január 24, 2006 Share Posted Január 24, 2006 (edited) Hidd el él Linuxozok a suliban és azt is kicsináltam már. Engem az is halálra idegesít Nembaj, úgyse lesz sose jó opr. Módosította Február 29, 2008 spdeluxe Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 24, 2006 Share Posted Január 24, 2006 En az Ubuntuval ismerkedek tobb kevesebb sikerrel, de eddig nagyon bejon! Csak a wlanba kene valahogy eletet lehelni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Január 24, 2006 Share Posted Január 24, 2006 (edited) Általánosságban nem lehet beszélni a Linuxról. Rengeteg distribúció van. Van köztük jó is, rossz is. Én már elég sok disztribúciót kipróbáltam, és szerintem a Fedora Core a legszebb/legmegbízhatóbb/legegyszerűbb. Az UHU Linux-tól egyenesen hányingert kaptam. a SuSe pedig olyan lassú volt, hogy az egyszerűen hihetetlen. Az iskolák többségében SuSe Linuxot használnak, tehát érthető, hogy a diákoknak elmegy a kedve az egésztől. Azt szűrik le belőle, hogy minden Linux disztribúció sz*r, lassú, nehezen kezelhető. Pedig ez nem így van... A suliban Debian van. Én otthon a SuSe 9-et próbáltam ki és hihetetlenül f*s. (pl a Logitech egerem fő gombja sz*r és nem lehet átkonfigurálni). le is szedtem Módosította Március 22, 2006 nagypisty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mjani Posted Február 21, 2006 Share Posted Február 21, 2006 Winfos mert arra vannak általába a progik.Black painther LIVE4,2-ot probáltam nemrég az a linux nagyon bejött.Minden muködik rendesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts