Kova17 Posted Január 8, 2009 Share Posted Január 8, 2009 Az a probléma hogy van egy gépe az ismimnek és a gépre ha felrakom az xp sp2-t akkor első indulásnál nem indul el már:S Bármilyen sp2-est rakok fel. Csak a sima service pack nélküli xp megy el:S:S Az miért van? Nem rossz gép,nem régi anniyra hogy az legyen a baj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Bootolással telepíted fel az sp2-őt? Ha igen akkor leformázod a C meghajtót? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova17 Posted Január 9, 2009 Author Share Posted Január 9, 2009 Persze,egyértelmű ez a legjobb megoldás! Bootolok,törlöm a particíókat és telepítem.Aztán mikor megkérdezi a képernyőfelbontások maradnak-e okézom és ugye első betöltéskor nem kapcsol be.full sötét képernyő.De a SP nélküli xp meg jó:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 A gép típusa? Videokártya stb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova17 Posted Január 9, 2009 Author Share Posted Január 9, 2009 Pontosan most nem tudok semmi mondani csak a VGA-t. Az egy ATI RADEON 9250-es. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Nem értem, hol állítasz felbontást??? Sikerül feltelepíteni a VGA drivert?? vagy pnp-ként kezeli, és mikor beállítod, akkor nem akar alindulni! Írd le lépésrő lépésre, hogy mit csinálsz! És mikor nem indul! Telepítés: Boot CD-ről, cd kulcs beírása, telepítő fájlok másolása, újraindul, hdd-ről bootol, telepít, befejez, win elindul, driverek fel, ha minden fent van akkor restart! Vagy egy egyszerűbb: Win SP0 fel, majd frissítsd SP3-ra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova17 Posted Január 9, 2009 Author Share Posted Január 9, 2009 Chipi úgy csináltam ahogy leírtad....befejezi a telepítést és akkor bootol HDD-ről és első induláskor kérdezi hogy marad-e a felbontás OK-ot nyomok és semmi utána.full fekete képernyő. Driverekig meg ilyen dolgokig el sem jutok:S Az lesz sztem is hogy sp3-ra frissítek csak még nem jutottam el oda. De ez akkor is vicces hogy sp2 nem indul el:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts