Angel Of Death Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Hát kész ez a videó, nem is mondok többet, nézzétek és röhögjetek: http://www.youtube.com/watch?v=GYfFFrcet2g Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Ez nagyon jó! Minden tokiósnak kötelezö nézmány. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meXx16 Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Hát ezeknek nem is kell ismerni a Pantera-t ... Ezt én még nagyon régen láttam és jót nevettem rajta főleg ahogy kiparodizálják a Tokio Fotelt bocsánat mi volt a rendes neve annak a nyári slágeres "zenekarnak"?... És ezek a hírességek... vannak náluk sokkal tehetségesebb zenekarok ... nekem csak ennyi a véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Január 7, 2009 Share Posted Január 7, 2009 Atyaég, a magyar értelmiségi tiniket láthattuk.Ez a jövő, szuper!Bálint egy állat XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts